Annonsering/ Om Eavisa

Om Eavisa – Norges største humor og satireavis

Eavisa har ca 800 000 besøk hver måned.
Eavisa er en underholdningside med fokus på satire og humor. Siden er kun ment og skrevet for å underholde samt sette satiriske og ironiske vinklinger på samfunnskritiske saker. Ingen «nyheter» eller bilder bør tas bokstavelig eller seriøst. Noen ganger derimot er virkeligheten enda mer vanvittig enn hva vi klarer å finne på av tull, sprøyt og vissvass! Disse artiklene er merket «Utrolig, men sant»
God og morsom lesning!

Eavisa driftes av Fun Media Group AS

Ønsker du å annonsere på Eavisa? La oss lage en suksess-artikkel om din virksomhet.
Alle spørsmål og ønske om samarbeid kan rettes til [email protected]
Ønsker du at vi skriver om din virksomhet med en morsom og underholdene vinkling og deler dette med våre 450 000 følgere på Facebook? På denne måten får din virksomhet mye eksponering for langt lavere budsjetter enn eksempelvis bannervisninger. Artiklene vi lager om din virksomhet ligger tilgjengelig i 1 år og øker på den måten også din synlighet i søkemotorer.

Ta kontakt så kommer vi frem til en lønnsom løsning som gir ditt nettsted mye trafikk og oppmerksomhet.
PS: Humanitære organisasjoner tilbys gratis eksponering om vi har ledig annonseplass.

Vi tilbyr våre annonsører artikkelmarkedsføring, bannervisninger,tekstlinker samt kampanjer rettet mot våre 450 000 følgere på Facebook.
Ta kontakt så finner vi løsninger som passer for din virksomhet.
demografi-eavisa
*Google Analytics

På Eavisa respekterer vi opphavsretten og samtlige filmer avspilles på eksterne servere med åpne delingsmuligheter (Eks Youtube) og vi konkluderer derfor med at opphavskilde ønsker film og bilde videre distribuert. Dersom du finner et bilde eller film du innehar rettigheter til og ønsker dette fjernet eller savner kildehenvisning vennligst send oss en mail til [email protected]

Vi henter primært bilder fra Google`s gratis bildetjeneste for kommersielt gjenbruk

  •  
  •  
  •  
  •