HumorHumor

10 bevis på at man ikke trenger utdannelse for å få KONGEJOBBER!

Disse jobbene er helt sjef!

Lærere og foreldre maser uavbrutt om hvor viktig det er med utdannelse. Det er det virkelig ikke. For å bevise dette har vi funnet mange jobber som verken krever at du finner x eller som krever at du vet navnet på hovedstaden i et østblokkland ingen har hørt om. Dropp skolen, start å drikk og sitt hjemme. Du kan uansett hoppe rett inn i disse jobbene:

1. Du kan sjekke sædkvaliteten til kyr. Greit betalt og rimelig avslappende:

2. Du kan jobbe som forsker-assistent (fancy tittel). Jobben består av å lukte forskjell på svette hos mennesker med ulike sykdommer:

3. Du kan ta jobben som tre-på-kondom-ansvarlig når kuer skal formere seg. Kos!

4. Det er som regel alltid ledig jobb på kondomfabrikken i Sibir. Avslappende jobb det også. Trenger ikke mattekunnskaper her:

5. Er du glad i bodybuildere kan du få jobb som "brunings-ansvarlig". Her kommer ingen til å spørre deg om Gjøvik er en by eller et land:

6. Sirkus Retardo tranger alltid folk uten utdannelse til å ta ansvar for ulike typer avføring:

7. På ulike festivaler kan du vaske urin for gratis biletter til konsertene. Tommel opp!

8. De beste vindusvaskerne som får lov å risikere liv og lemmer har ofte ikke utdannelse i det hele tatt:

9. Eavisa.com er ofte på jakt etter mennesker som kan kle seg ut som testikler mens de samler og tigger penger til Eavisa`s julebord på Hawaii:

10. Du kan hjelpe hester å penetrere et rør mens du tar imot hestesæden. Her spør ingen deg om kvadratroten eller året Stalin døde for å si det slik:

Om du allikevel bestemmer deg for å styre og mase med utdannelse kan du jo sjekke ut tilbudene til NKI Nettstudier. Kan jo hende du blir lei av hestesæd og elefantmøkk!Del kongejobbene med vennene dine!

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger LES OGSÅ: 15 typiske jentefilmer de fleste har sett LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo LES OGSÅ: Verdens verste parfoto LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

 

SØK LÅN: Lån opp til 500 000 her. Svar på dagen
STOR TEST: Disse spilleautomatene vinner du mest på
De beste casinoer for 2019 – Stor test!