10 Bilder som beviser at idioten fra de dumme matte-oppgavene faktisk eksisterer.

Idioten fra de dumme matte-oppgavene eksisterer!

Vi husker alle de dumme matte-oppgavene med hun som kjøpte gigantiske vannmeloner uten å ha bil, eller han som kjøpte sinnssykt mange kilo med tomater for en liten grillfest med venner. Eavisa har nå funnet bevis for at disse idiotene faktisk eksisterer og har her samlet bilder som beviser det.

1: »Mats kjøper hele 50 ananas, han gir 17 til Anne og 15 til Ole. Hvor mange ananas har Mats igjen?»

2: » Frank kjøper inn 150 flasker med brus til skolefesten, 75 elever har meldt seg på og det er beregnet 0,5 L brus per elev. Hvor mye brus trenger da Frank egentlig til festen og hvor mange flasker har han igjen etter festen? HÆ!?»

3: »Karoline kjøper  83 poser med potetgull, hun bruker 38 minutter på å spise en pose. Hvor mange timer vil Karoline bruke på å spise opp alle posene?»

4: »Joakim kjøper 3 Kg med jordbær fra den lokale bonden. På vei hjem spiser han opp 1/15. Hvor mange kilo jordbær har Joakim når han kommer hjem?»

5: » Britt kjøper 50 kg godteri til Halloween. Hun deler ut ca. 123g godteri per unge som kommer på døren og maser. Hvor mange unger må besøke Britt på Halloween for at hun skal bli kvitt alt godteriet?»

6: »Lene har kjøpt inn 20 gresskar for å pynte opp til Halloween, hun gir bort 7 til naboene, 3 av dem er for små og 2 blir ødelagt på veien hjem. Hvor mange gresskar har Lene igjen til å pynte opp hjemme?»

7: »Moren din er ute og går tur og bestemmer seg for å kjøpe 13 vannmeloner av en eller annen idiotisk grunn. Hun klarer bare å bære hjem en av gangen så hun ber deg hjelpe til med resten når hun kommer hjem. Hvor mange ganger må du og moren din gå frem og tilbake for å få alle vannmelonene med dere hjem?»

8: »Tom kjøper 10kg tomater til en grillfest han planlegger. Han har regnet ut at han vil trenge 2 og en halv tomat per person. En tomat veier ca 63g. Hvor mange personer kommer på grillfesten til Tom?»

9: »Margrete kjøper 50 bamser, hun gir en til sin datter, beholder 2 selv. Halvparten går til barne avdelingen på det lokale sykehuset, 8 bamser går til barnevernet og resten går til den lokale barnehagen. Hvor mange bamser får den lokale barnehagen?»

10:»Marit kjøper 30 halvliter flasker med juice, hun gir 5L til Camilla og 8 flasker til Morten. Hvor mange prosent av totalen har Marit gitt bort?»
If Gloria Estefen M.D. lends her friend 75% of these bottles of juice, how much is left?

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: Verdens morsomste bilskilt noensinne!
LES OGSÅ: 10 Ting alle med støv på hjernen kjenner igjen
LES OGSÅ: Søte kjæledyr som hjelper til hjemme
LES OGSÅ: 7 Grunner til at alle bør drikke alkohol HVER DAG
LES OGSÅ: 10 Grunner til at du ikke bør bruke solkrem
LES OGSÅ: Tormod fra Norge gjør suksess med URIN-RING for late menn
LES OGSÅ: Slik ødelegger du forholdet til naboen din
LES OGSÅ: 10 Dyrs supersmarte trenings tips
LES OGSÅ: 20 Bilder som beviser at hunder er dumme dyr

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål