12 av 11 damer i 50-60-årene føler seg krenket på internett hver dag!Mener humor ikke er gøy!

En undersøkelse utført av vanlige mennesker med humor har etter 8 måneders forskning kommet frem til at over 12 av 11 damer i 50-60 og 70-årsalderen blir krenket hver dag. “Humor er det absolutte verste” forteller en dame på 58 år fra Kløfta. Hun reagerte senest i dag tidlig på at noen tullet med en skjeløyd hund

Ikke tull med samer!!
En rekke damer har de siste timene kommentert på saker de føler seg sterkt krenket av. En dame som leste om at en mann fikk ny jobb via sosiale medier raser i kommentarfeltet og skriver; “Synes noen bør anmelde ham! Dette er ikke riktig måte å søke jobb på!!!” skriver hun. En dame på 62 år fra indre Billefjord reagerte sterkt på en sak om at samer bruker lue og skrev; “Jeg har aldri blitt så krenket i hele mitt liv! Hvorfor skal man stigmatisere samer som går i luer. Nå får det være nok!!” skriver hun i store bokstaver.

Satire er ikke humor
Undersøkelsen viser videre at de samme damene opplever satire som generelt krenkende. “Satire er for pokker ikke humor, det er mobbing og tullball” skriker en eldre dame fra bingolokalene på Tøyen. Den samme damen følte seg svært krenket forrige torsdag da en hun ikke kjente kommenterte hennes kommentar. “Hvorfor prater du til meg, jeg kjenner deg ikke engang” skrev hun. Den samme damen mener humor ikke er morsomt, men at det er mobbing!

Det er nå sterke krefter som gjør det de kan for å få avlyst sosiale medier. “Vitsen med sosiale medier er jo at det skal være sosialt. Det er det ikke, det er krenkende” avslutter en krenket dame fra Horten.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro