12 helt absurde tips på hva du IKKE bør gjøre dersom du møter politiet!

Fylla har skylda (håper vi)!

Alle forstår at det å være politi er en utfordrende jobb. De ser og opplever mer enn vi aner. Noen ganger havner de i situasjoner de absolutt ikke er forberedt på, og som de må takle profesjonelt. Det er sikkert ikke alltid like lett, særlig ikke i helgene når det går mot morgenen og gatene vrimler av fulle folk. Her er 12 bilder tatt i litt merkelige og morsomme situasjoner som polititet møter i sin hverdag:

1. Se hva jeg kan…

jente-og-politi

2. Se, jeg er ikke full, jeg kan stå på hode!
jente-og-politi1

3. Jeg blåser i hvor jeg er. Det er MIN øl!
Bilderesultat for drunk girl vs police


5. I’m so sexy with this car…
Bilderesultat for funny drunk girl jokes with police car

6. Drit i han kjipe kollegaen din. Smil til alle på facebook!
Bilderesultat for funny drunk people kidding with police car

TRYKK SIDE 2 FOR SISTE 6 BILDER

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant