AVSLØRING! 8 grusomme løgner ALLE jenter tar for å få overtaket i forholdet!

Trodde du på disse løgnene?

Blant jenter er det en veldig kjent og vanlig ting å lyve på seg smerte og vanskeligheter for å få ekstra sympati i forholdet. Dette gjør de for å få overtaket i forholdet slik at mannen (dum som han er) alltid tripper rundt som en skremt selunge og hele tiden skal blidgjøre jenta. Nå avslører en stor del av Norges jenter de største løgnene alle jenter overbeviser mannen om for å få overtaket i hverdagen:

1. «Jeg har mensen og har det vanskelig og derfor kan jeg oppføre meg som psykotisk terrormaskin»? Nei dette stemmer ikke. Mensen har egentlig ingen innvirkning på kroppen. Avslørt!

2. «Det gjør fryktelig vondt å føde»? Tull og tøys sier overlege. I denne artikkelen forteller legen om den store myten om at fødsler er smertefulle! Avslørt!

3. «Vi jenter har så mye mer følelser enn dere gutter» Feil! Jenter er langt mer kalde, kalkulerende og manipulerende enn menn. AVSLØRT!

4. «Det er helt vanlig å få fødselsdepresjon» Det er ingenting som heter fødselsdepresjon. Dette er kun for å få mannen til å overta oppgaver som er typiske jente-oppgaver. Som å skifte bleie! Avslørt!

5. «Menn er mer handy så de må gjøre alt i huset» Også bare tull. Sannheten er at de fleste jenter er langt flinkere til å fikse ting enn menn. Avslørt!

6.»Jenter er opptatt av sine rettigheter og likestilling» Bare en myte. Damer ønsker bare å gjøre mindre og mindre og kaller det «rettigheter» fordi det høres bedre ut. Avslørt!

7.»Jeg sliter med stoffskifte og overgangsalderen. Derfor er jeg enda vanskligere å med å gjøre»Ingenting som heter verken stoffskifte eller overgangsalder. Dette er kun et nytt forsøk på å gjøre ENDA mindre!

8. «Denne artikkelen er ikke sann altså» Nei nettopp, de fleste jenter vil nok si det. Men nå kan dere ikke lure oss menn mere! AVSLØRT!

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro