Humor Humor

14 mars er det biff & blowjob-dagen. Skal du feire dagen?

Guttas valentine er her!

For bare en drøy måned siden feiret alle verdens damer den store "kjærlighetsdagen" valentine! Dette er en dag alle menn frykter. Dette er dagen da menn er livredde for å gjøre noe galt, men idag, I DAG er det guttas dag!

Menn har lavere forventninger
Forventningene er skyhøye på valentine og damene forventer at dagen skal være perfekt. Slik er det ikke 14 mars. Damene har en ekstremt mye lettere oppgave. Damene trenger verken å planlegge, kjøpe inn masse eller å sette av HELE dagen. Neida, idag er det kun en biff og blowjob som gjelder. Mens mannfolka må ofre en hel dag på valentine slipper damene unna med 15-30 minutter. Gutta er enklere sånn.

Biff & blowjob-dagen: 14 mars er det guttas tur til å bli tatt vare på av jentene. I dag er det den store biff & blowjob-dagen. Gratulerer med dagen til alle menn!

LES OGSÅ: Tor-Henrik sliter med altfor stor penis

Vel fortjent dag
Ettersom biff & blowjob-day ikke er like kjent som den mer etablerte valentines-day er det viktig at gutta sørger for å spre budskapet. Det er tross alt en dag som anses som den viktigste dagen for alle menn der ute. De samme mennene som året rundt kjemper en evigvarende kamp for å opprettholde et harmonisk samliv med de litt mer sinte, frustrerte og ikke minst kranglete damene der ute. I dag får derfor alle menn betalt for strevet de har for å bevare roen i de norske hjem! Så jenter; frem med stekepannen og på med knebeskytterne for idag feirer vi den utrolige mannen!

Gratulerer med dagen til alle menn!

Munnbind og masker fra 169,- Bestill her
STOR TEST: Disse spilleautomatene vinner du mest på
Finn de beste norske casino bonuser