17 Mai tog kan være historie fra og med neste år!

17 Mai tog kan være historie

Det kommer frem etter et samarbeidsmøte mellom landets 17 Mai komiteer. Det har blitt utarbeidet ett forslag, som skal være sendt til politisk behandling, med ønske om å avvikle dagens 17 mai tog-ordning. En representant fra en av landets største byer, som ønsker å være anonym, sier at komiteene har sett seg lei av folkehavet og kaoset som alltid oppstår på 17 Mai.

«Det er det samme tullet hvert eneste år» sier representanten. «Et hav av overblide mennesker, ingen parkeringsplasser å oppdrive, barn som hyler og griner etter is, bunader og dresser som tilgrises, og for ikke å snakke om søppelet som ligger igjen etter alle møkka-folk. Vi tror også at Ola Nordmann har sett seg lei på dette. Man har jo på en måte sett ett 17 Mai tog før.»

Få 50 kr gratis å spille for hos ComeOn Casino!

Men blir det ikke litt dobbeltmoralsk å jobbe for at alle skal få en fin 17 Mai, men ikke ønske 17 mai-feiring selv?

«Vi sier ikke at vi ikke skal feire 17 Mai, men at tiden nå er inne for at folk kan feire 17 Mai hjemme istedet. VI vurderte en liten stund om vi skulle dele opp 17 Mai til de respektable bydelene, men fant ut at vi bare kom til å flytte på problemet. En annen ting vi også vurderte, var å dele 17 Mai opp over flere dager slik at hver bydel fikk sin egne lille private 17 Mai, men kom frem til at vi da bare forskyver søppelproblemet, så det gikk vi fort bort i fra.»

Når vil dette eventuelt bli aktuelt?

«Denne 17 Mai blir nok dessverre feiret på gamle måten. Vi rakk dessverre ikke å levere inn forslaget tidsnok til politisk behandling i år, så nå tar vi sikte på at 17 Mai tog blir avviklet fra og med neste år» avslutter han

Denne saken er skrevet og levert av en Eavisa-leser gjennom Eavisa`s skribent-tjeneste der alle kan skrive morsomme saker. Registrer deg gjerne som skribent du også. Gode saker belønnes.

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål