18 jenter som tatoverte ting de ALDRI burde tatovert

Pent eller ikke – Ansiktstattoo gjør ikke underverker på jobbmarkedet

Når man snakker med dem og spør, er det nesten alltid samme svar;
– Det begynte et halt annet sted og så ville de bare opp i ansiktet.


Det kan bety at ansiktstattoo ikke er det første folk gjør, og bra er det. Hvorvidt det er pent eller ikke skal ikke vi legge oss opp i , men at det gjør mulighetene for jobb noe mindre skulle ikke forundre oss.

Her er noen jenter, som enten sitter trygt i det …eller sliter litt på jobbmarkedet:

1: Isobel Varley

Isobel skal etter sigende ha vært sykepleier i Yorkshire hele sitt voksne liv. På grunn av jobben måtte tatoveringene stoppe ved knær og albuer, ettersom uniformen også stoppet der. Som pensjonsit tok det helt av, og innen hun forlot plantet hadde hun fått tatover over 90% av kroppen overflate. Noe som også sikret henne en plass i Guinnes Rekordbok.

At de fleste tatoveringene, spesielt i ansikt og hope var av sprutende stive peniser prøver rekordboken å forbigå i stillhet.

Verdens mest tatoverte pensjonist

2: María José Cristerna

Bildet over viser 4-barns-mor og praktiserende advokat Maria i sine yngre år. Hun ble først i 1976 og er blitt litt av en celebritet i Mexico hvor hun bor og arbeider. Henne om det. Jeg ville ikke vært stolt av mutter’n om det var min.

Etter passerte 40 var ikke tatovering nok. Da måtte hoggtenner, implantater og flere piercinger til. I dag ser hun ikke tam ut i det hele tatt:

María José Cristerna anno 2019

3: Jenta med stjernene

Dette merkelige vesenet florerte avisforsidene for noen år siden. Hun påsto at hun hadde bedt tatovøren om å lage noen få stjerner borte ved øret og skal så ha sovnet i stolen, hvor denne da skal ha forgrepet seg på henne ved at han skal ha kreert resultatet under.

Det hele kokte ned til en pike med dårlig dømmekraft, som angret og ikke turte å fortelle sin dustevalg til mor og far.

4: Ukjent

Hvor denne stammer fra vet vi ikke. Hun dukker opp på skandalesider med jevne mellomrom, hver gang med litt mer svart på puppen enn sist.

5: Spansk modell

Bildet under skal etter sigende være en spansk pornomodell, hvis nok det skal ha bikka helt for. Mer vet vi dog ikke, og bra er vel det:

6: Amber Luke

En 23 år gammel skuespiller, i følge New York Post, som fikk tattoodilla som 16-åring og nylig fikk farget det hvite rundt iris blått. Javel, men pent ble det ikke…

7: En klassiker

Denne jente har hengt med slike skandalespalter i en mannsalder. Vi aner ikke hvem hun er. Antakelig et resultat at 80-tallets tribal-mote, og helt uten hemninger:

8: Eva Tiamat Baphomet Medusa

Vi vet ikke om om denne transpersonen, født Richard Hernandez fra Maricopa County, Arizona , USA innså på et tidspunkt at hen ikke kom til å bli noen blomst i kvinnedrakt.

I forsøk på å ligne mest mulig på en drage fikk hen nylig fjernet ørene og nesen. Det er jo nyttig hvis du bruker briller.

Personene på side 2 kjenner vi ikke, men det betyr ikke at de er noe mindre drøye en de vi har presentert her.

Heller tvert imot! Klikk på side 2 hvis du tør!

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humorPOPULÆRE ARTIKLER

Mer moro