Hvorfor hater alle kjendiser Justin Bieber?

Justin Bieber hetses av alle

Humor

Det kan virke som om Justin Bieber er i ferd med å skape seg fiender i alle kanter av kjendisverden. Her er grunnen…

Det siste året har Justin Bieber gått fra å være et tenåringsidol til å være hatobjekt nummer 1 i kjendisverden. Senest natt til onsdag denne uken slår Hollywood-skuespilleren Orlando Bloom (37)  popstjernen Justin Bieber (20) på en restuarant i Ibiza. Etter stuntet klapper de andre gjestene. Det kan virke som resten av restaurantgjestene i så måte støtter Bloom`s slag mot den en gang så populære smørsangeren. Se hendelsen her:Orlando Bloom er alikevel bare 1 av mange som ytrer sitt «hat» mot tenåringen. Seth Rogen, en av amerika`s største komikere, kjent fra blant annet filmer som «Green Hornet» og «Superbad» langet ut mot Bieber da han la ut følgende Twittermelding:

seth
Twittermeldingen til Seth Rogen fikk massiv støtte av hans følgere på Twitter

Senere utdypet Seth i et intervjue hvor håpløs drittunge han syntes Bieber var. Intervjuet ser du under:Flere kjendiser som har møtt Bieber i tillegg til Seth Rogen beskriver han som selvopptatt og svært arrogant. Etter det kjente intervjuet i 2014 endret de fleste syn på stjernen som oppførste seg som en liten baby med et voldsomt høyt og forvridd selvbilde. Mange har spådd at nettopp dette intervjuet satt en stopper for Bieber`s videre karriere. Andre mente Bieber utviklet personlighetsforstyrrelser og var på randen av et sammenbrudd. Se intervjuet her:


Justin Bieber i intervjuet mange mener var hans start på slutten av karrieren.

Eminem viet også noen setninger om hans avsky mot Bieber i en av hans sanger. Om dette er et kompliment eller negativ omtale kan jo diskuteres. Eminem er like kjent for å være sint på nye oppkommende stjerne som han er for musikken sin.

Taylor Swift er en annen superstjerne som viste tydelig sin avsky da hun gjorde grimase i samme øyeblikk som Bieber og Selena Gomez gjennomførte et impulsivt kyss. Her ser du hendelsen:Listen som stadig viser sin avsky er lang og inneholder navn som Jon Bon Jovi, Olivia Wilde, Patrick Carney fra The Black Keys og ikke minst skuespilleren fra CSI Marg Helgenberger som beskrev Bieber som en «drittunge som var glad i kaker».

Uansett kan det se ut som Justin bør sette igang en endringskampanje om han ønsker å være i det gode selskap i Hollywood. Når han får halve stjernegalleriet mot seg og de nå også begynner å slå etter ham er det kanskje greit med en stor dose ydmykhet og selvinnsikt.

Vi ønsker uanset Justin lykke til videre i sin karriere!

Har du noen meninger om hvorfor Bieber er så hatet i kjendisverden. Del gjerne dine meninger i kommentatorfeltet under….

  • 27
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 Comment on Hvorfor hater alle kjendiser Justin Bieber?

  1. Jeg syns egentlig bare synd på Bieber, jeg. Man ser det jo på intervjuet at han ikke har det bra med seg selv… og da kan man lett spille aggressiv og lignende for å beskytte seg selv og skjule hvordan man egentlig har det. Syns det lukter selvmord lang vei hvis ikke noen gjør noe. Hvor er foreldrene hans for eksempel? Hadde Bieber vært min sønn, ville jeg grepet inn for lengst.

Kommentarerne er stengt.

Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme