Millionær raser mot Norsk tipping – vant ikke èn krone!

Mener Norsk Tipping prioriterer vanskeligstilte

Humor

Millionær vant ikke på Lotto. Nå raser han!

Etter å ha satset over 240,- på et lottosystem raser forretningsmannen Birger Prokonova fra Oslo. (71) Med en formue på litt under 139 millioner kroner ble Birger overtalt til å satse over 240 kroner på hva han ble lovet var «et vantett system». Nå raser han mot Norsk Tipping som han mener har villedet han til å satse så stort på det populære tallspillet.

Det hele starter en fredags kveld på forsommeren. Birger har etter en uke med mye golf og styremøter bestemt seg for å sitte oppe lenge å nyte livet med noen glass rødvin. Han ser på tv. Denne kvelden reklamer Norsk Tipping stort for en jackpot på over 100 millioner kroner. Birger fatter interesse og neste dag reiser han og hans sjåfør til Mix-kiosken for å levere en kupong til 40 kroner. MEN; mannen bak kassen anbefaler han å spille større. På et «vanntett» system. Birger kjøper et system til over 200,- kroner etter nærmest å ha blitt garantert gevinst. Så kommer sjokket!


Birger (71) ble rasende da ha skjønte at storgevisten ikke var et faktum.
«Det virker som Norsk Tipping kun gir gevinstene til uføretrygdede eller
folk som generellt ikke har lykkes i livet» sier han.

Birger tar med seg lottokupongen hjem til Holmenkollen og spekulerer i hva han skal bruke gevinsten på. «Jeg var jo klar over at det er forbundet en viss risiko, men at jeg ville vinne stort var jeg aldri i tvil om» sier Birger. Klokken nærmer seg åtte og Birger gjør seg klar foran tv`n sammen med sin vakre russiske kone Suzzanna (28). De feirer allerede med hjemkjørt sushi. Begge er overbevist om at det vil rulle inn noen nye millioner denne kvelden. Bare noen minutter inn i trekningen aner Birger og hans kone uråd. Det er noe som ikke stemmer. Her er tallene:

birger-lotto-raser
Når tallen var et faktum skjønte Birger (nederst til høyre) at han var blitt kraftig lurt. «Det som skulle bli en positiv og minnerik opplevelse ble brått til en ubehagelig følelse av å bli lurt» sier han. Han har kontaktet vinneren av denne trekningen for å foreslå en deling av gevinsten.

Hendelsen har sjokkert Birger. Han har også gått igjennom alle vinnere de siste 10 årene. Det han fant provoserte han enda mer. «Over 60% av vinnerene er mennesker som enten lever av trygd eller med 0,- i formue fra før av. Med andre ord nedprioriterer Norsk Tipping spillere med god økonomi» sier han. Hvordan han håndterer saken videre har han ikke bestemt seg for enda, men han håper på at han ved å stå frem i media får støtte og bistand til å se videre på saken. «Jeg har foreløbig ikke avlyst ferien. Jeg skal 2 måneder til Hawaii, men håper noen kan ta tak i dette og ordne opp til jeg kommer hjem» sier Birger. Hans kone nikker samtykkende.

Norsk Tipping på sin side nekter å kommentere saken.

Eavisa.com kommer tilbake med mer rundt denne saken.

Se også Eavisa sin liste over seriøse casino som gir store bonuser til nye spillere

  • 1.6K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme