Kristelig Folkeparti vil forby seksualundervisning i skolen!

Vil begrense sexfokuset i samfunnet

Humor

Partiledelsen i Kristelig Folkeparti ønsker sexfri skole

Kristelig Folkeparti mener nå det er absurd å lære elever hvordan man skal gjennomføre seksuelle aktiviteter før de er 25 år eller gift. Voksen intime aktiviteter, eller «sex» som det mer moderne omtales som, har ingenting utenfor ekteskap å gjøre meddeler ledelsen i partiet. Nå vil de stoppe all seksualundervisning og erstatte disse med informasjonsbokser i kommunehus over hele landet. For å få tilgang til informasjonsboksene må man være registrert gift.

Det er på tide at noen stopper utviklingen rundt sex sier Laila Crunch Holmen, pressetalskvinne for moral og etikk hos KRF. Færre og færre er opptatt av sex og veldig mange ønsker renere verdier i samfunnet. Vi har mengder av alternativer; sport, litteratur, hvetebakst og selvfølgelig kristendommen som alle er fullgode alternativer til penetrering av ulike frastøtende karakter sier partirepresentanten.

Talskvinne for moral og etikkspørsmål hos KRF Laila Crunch blir oppskaket og forferdet når man omtaler seksuell samkvem som noe normalt og flott. Intimkontakt er noe man ikke bør prate om utenfor ekteskapet sier hun. Hun stiller motvillig opp på bildet.

Matte, historie og kristendom er skolefag slik skolefag bør være. For jenter er det også svært nyttig med heimkunnskap, men seksualundervisning har ingenting med lærdom å gjøre fortsetter hun. Nå er forslaget sendt inn til stortingen for gjennomgang. I forslaget står det videre at partiet anbefaler strenge sanksjoner mot hva de omtaler som «provoserende adferd» hos elevene. Vi mener elevene heller skal lære seg å ignorere feil type følelser og i så måte kanalisere denne energien videre til for eksempel matmatikk eller til og med gym. Dette vil  garantert resultere i bedre karakterer på landsbasis sier Holmen.


Slutt på seksualundervisningen?  Om KRF for gjennomslag for sitt forslag om å stoppe all seksualundervisning blir første sexfrie skole et faktum allerede til året.

Støtte fra foreldre
Kristelig Folkeparti forteller videre at de har massiv støtte fra èn spesifikk foreldregruppe. Fedre med døtre støtter forbudet 100% sier Holmen. Blant 1000 menn som alle har døtre i aldersgruppen 16-20 år nærmest forlangte de at forbudet måtte bankes igjennom. På den andre siden opplevde vi svært lite engasjement hos far med sønner i samme aldresgruppe.

På spørsmål fra Eavisa om hvorvidt de har tro på et slikt forbud svarer Holmen aggressivt; «Forslaget skal presses inn, selv om vi må jobbe dag ut og dag inn»

  • 959
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha