Sandnes innfører onaniforbud på arbeidsplasser etter kollegaklager

Humor

Flere klager presser frem et forbud

Etter noen tøffe høstmåneder har bystyret i Sandnes nå gått til det skritt å innføre onaniforbud på arbeidsplassen. «Et latterlig forbud som kun omfatter et par mannfolk i nærbutikken» sier kritikerne.

Flere klager fra kunder
En spesifikk virksomhet trekkes frem som arbeidsplassen der onani har blitt et problem for både kunder og medkolleger. En av Sandnes`s matbutikker har fått flere klager etter at onanister har blitt mistenkt på toalettet. Butikkinnhaveren vil ikke kommentere påstandene, men ønsker å påpeke at han ikke har oppfattet dette som et problem frem til bystyret tok kontakt. En annen ansatt i butikken uttaler «Vi har et par som er på toalettet flere ganger om dagen og opp til 20 minutter» sier kvinnen som ønsker å være anonym.
sandnes-onani
Den kvinnelige kollegaen synes de mannelige kollegene nå bør respektere forbudet. Vi har sladdet ansiktet etter hennes ønske da hun ønsket å være anonym.

Innfører makstid på toalettet
Flere arbeidsplasser har nå fått påbud mot «maks 3 minutter toalettbesøk» og kommunen har allerede levert dørplakater som skal minne om regelen. Flere reagerer på det korte tiden og påpeker at det ofte kan ta opp til flere minutter å ta av og på en komplisert kjole eller snekkerbukse. Kommunen lar seg imidlertid ikke rokke og mener 3 minutter er til de grader god nok tid om man ikke har andre planer enn å gå på do!
skilt-sandsnes-kommune
Denne beskjeden fra kommunen møter de ansatte i Sandnes om dagen.

Ønsker ingen oppmerksomhet
Kommunen på sin side mener dette er en ikkesak og ønsker ikke å kommentere forbudet og dørskiltene de har sendt ut. Dette omfatter de ansatte i virksomheter i Sandnes kommune, ingen andre er alt vi får ut av kommunerepresentanten.

Del på facebook

  • 1K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme