FRP er drittlei særbehandling av handikappede

Satire

Vil kutte ned på særbehandlingen

FRP tar nå til orde for å kutte i tiltak der handikappede mottar særbehandling. Bedre og større toaletter samt egne parkeringsplasser skal fjernes for å spare skattebetalerne for 128 millioner kroner årlig. «Hvorfor skal handikappede ha store spesialtilpassede toaletter?» spør Frp`s Knut Inge Melrot og fortsetter; «En do bør være en do også for de som kanskje ikke går like fort som oss andre» mener han.

Rekkverk på do er tull
Han mener videre at fleste handikappede i utgangspunktet burde klare seg uten rekkverk når de skal på do. «Vi kan ikke se at det er statens oppgave å sette opp rekkverk for de som må på do. I alle fall ikke når disse rekkverkene koster 24 millioner årlig» sier han.

Tull med store toaletter og rekkverk; Slike toaletter vil nå Frp fjerne. De mener mindre toaletter uten rekkverk bør holde i lange baner

Handikap parkering
Videre går han hardt ut mot handikapparkering som han mener er galskap. «Hvorfor i all verden skal en minoritet ha egne parkeringsplasser som er nærmere fasilitetene i samfunnet» spør han retorisk. Og fortsetter; «Om handikappede skal ha egne plasser er det ikke lenge før innvandrere, sexavhengige og narkomane også krever egne parkeringsplasser» freser han.

Ring legen, ikke byetaten
«Om man er såpass syk at man trenger større toaletter, egne ramper eller egne parkeringsplasser bør man kontakte lege og ikke fly ute blant friske folk på kjøpesentre» avslutter han. Frp legger frem forslag om kutt av ytelser for de handikappede allerede denne uken.

Del saken på facebook

LES OGSÅ: Slik kan du leve på NAV resten av livet
LES OGSÅ: Her er bevisene som viser at alle hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 12 tegn på at du er sammen med en skikkelig drittkjærring
LES OGSÅ: Verdens verste tatoveringer

  • 4K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme