Slik får du alltid 6 eller 7 rette i Lotto. Norsk Tipping fortviler

Humor

Norsk Tipping fortviler

Et forskerteam fra Gjøvik presenterte i går analysedata fra sin forskning der de har kommet frem til et vanntett system for hvordan man med 99% sikkerhet kan hente inn 6 eller 7 rette i Lotto. Norsk Tipping jobber på spreng for å tette hullene.

Slik vinner du hver gang:
Forskerne tok utgangspunkt i spillets regler der det er om å gjøre å få 7 rette tall. Deretter fant de frem til en rekke kombinasjoner og kunne etter 5 måneder med analyse presentere følgende løsning:

1. Fyll ut en 1 ukers lottokupong med 7 tall.

2. Dette punktet er viktig; Når du har gjennomført punkt1 leverer du kupongen på et utsalgssted som fungerer som agent for Norsk tipping. Sjekk tallene nøye før du leverer. Her er det mange som bommer. Tallene må være identiske med de tallene som Norsk Tipping trekker førstkommende lørdag. Trekningen går på NRK

3. Når du så har bekreftet at de trukkede tallene er identisk med tallene du krysset av på kontakter du Norsk Tipping og krever gevinsten utbetalt til din personlige bankkonto.

4. Slik fortsetter du uke etter uke frem til pengene ikke lenger er viktig

Norsk Tipping informerer om at de nå jobber på spreng for å tette disse hullene. Samtidig bekrefter de at dette er måten alle vinnerne har vunnet på siden Lottotrekningen startet.

  • 50
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha