Alle NAV-ansatte mottar sommerbonus på 41 000,-

Humor

Ny NAV-sjef gir de ansatte tidenes bonus

Som følge av mye negativ omtale og mange interne utfordringer kommer NAV med tidenes gladmelding til sine egne ansatte. I tillegg til 1 uke ekstra ferie grunnet stressende jobb utbetales et engangsbeløp på 41 000,- kroner til samtlig NAV-ansatte som jobber i systemet. «En gledens dag for NAV-ansatte» sier Avd. direktør Robert A. Greindal hos NAV.

Mange late arbeidsledige
Han forteller videre at det siste året har vært ekstra krevende for de ansatte. «Det er mange sinte og truende arbeidsledige der ute. Disse er det våre ansatte som på en svært pedagogisk måte må hanskes med» forteller han. Han kan videre fortelle at bonusen nå er mulig etter at de har kuttet flere stønadsordninger til kvinner i alderen 35-55 år. «Denne brukergruppen preges av mye klaging og mange late individer» påpeker direktøren. «Sykdommer som fibromyalgi, ME og kronisk latskap er jo strengt tatt ikke sykdommer, men reflekterer at vi rett og slett har det for bra her i landet. Derfor er det gledelig å kunne belønne mine ansatte som hver dag må høre på ulike minoritetsgruppers syting og endeløse behov» sier han.

Gir ansatte bonus: Geir A. Greindal utbetaler bonus til sine NAV-ansatte. «På tide at også våre ansatte nå får litt ekstra uten å måtte gjøre noe» sier han til Eavisa

LES OGSÅ: Slik lurer ekteparet NAV for 96 700 hver mnd

Utbetales skattefritt
Samtlige NAV-ansatte vil ha bonusen på konto allerede neste uke. Deretter venter en ekstra uke ferie på de fleste kundebehandlere i systemet kan NAV nå fortelle. I perioden 15 juni til 15 august vil det bli begrenset tilgang til våre kundebehandlere som følge av denne ekstra ferieuken står det videre. Direktør Greindal kan videre fortelle at NAV nå ser på en rekke løsninger for å begrense antall støtteordninger. «Jo mindre arbeidsledige og NAV-mottagere jo mindre administrasjon» sier han og utdyper; «Vår viktigste oppgave fremover vil være å redusere antall trygdemottakere til halvparten av dagens nivå. Klarer vi dette vil våre ansatte få langt bedre arbeidsforhold» avslutter han.

Søk idag – Penger på konto imorgen!

  • 23
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme