Tor-Espen har 6002 venner på Facebook. Føler seg populær!

Satire

Tor-Espen Kringerud fra Bergen har en sterk interesse av å få flest mulig venner på Facebook. I skrivende stund har Tor-Espen 6002 venner/følgere på den populære tjenesten. Når Eavisa møter ham i en mindre leilighet i Bergen sentrum er han tydelig stolt og forteller villig om sine venner på Facebook

Venner fra hele verden
I følge Tor-Espen har han venner fra samtlige verdensdeler. «Jeg er god venn med en doktor fra Nigeria som jeg prater mye med» forteller han og fortsetter; «I tillegg prater jeg mye med en danser fra Thailand som heter Soui Thyi. Hun er bare 23 år, men virker veldig moden for alderen» sier Tor-Espen. Når vi spør ham om han har møtt noen av sine Facebook-venner ler han av Eavisa`s utsendte og svarer; «Fysiske møter var før i tiden. Ingen møtes utenfor sosiale medier lenger» slår han fast. «I alle fall ikke de under 100 år» ler han videre.

Kaller seg «Kongen av Facebook»: Under hele intervjuet refererte Tor-Espen til stadighet seg selv som Kongen av Facebook. Nå vil han lære andre hvordan de kan få like mange venner og følgere på Facebook.

Synes synd på de med få venner
Videre kan han fortelle at han synes synd på de med under 1000 venner. «De kan da ikke ha noe særlig liv» uttaler han selvsikkert. «Har du under 1000 venner er du nærmest vennløs. Alle kan få 1000 venner så det blir bare patetisk med slike folk» sier han. Han kan videre fortelle at han var relativt venneløs når han gikk på skolen. «Jeg tipper mine gamle klassekamerater angrer når de ser denne saken der jeg fremstår som kongen av Facebook» sier han og påpeker videre; «Dersom de prøver å bli venner nå er det ikke sikkert jeg gidder å adde dem» Sier Tor-Espen som for tiden er arbeidsløs og bor hjemme hos sin mor grunnet en ankelskade.

Målet er 10 000!
Hans klare mål er å få 10 000 venner/følgere og har klare mål for hva han skal drive med når 10 000 følgere er oppnådd: «Jeg skal holde foredrag på ungdomskoler om hvordan de kan få flere venner og hvordan de kan bli like populær som meg» forteller han. «Sosiale medier kan være skremmende for mange unge og da er det viktig at de kan høre og lære fra en som har oppnådd suksess på Facebook slik at de vet det er mulig» avslutter Tor-Espen. Synes du venner på Facebook er viktigere enn virklighetens venner? Si din mening i kommentarfeltet under.

Del Tor-Espen på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: 16 Morsomme og kreative bikinier alle bør ha
LES OGSÅ: Selvgod ruset komiker drapstruet følsom komiker
LES OGSÅ: Clocky den super kule alarm klokka som stikker av før du får satt den på slumring.
LES OGSÅ: Familie på 4 dro på ferie. Fikk kun 2 likes! Dro hjem en uke før.
LES OGSÅ: Er det mulig å sexe opp grillingen? Vi har i alle fall prøvd!
LES OGSÅ: 10 Ting vi lærte på skolen om sex som bare er løgn.
LES OGSÅ: Stygg flystyrt-spøk mot Paris Hilton. Nå saksøker hun tv-selskapet!
LES OGSÅ: Svensk sommervikar trodde ”fellesrøyk” var ”fellesronk”. Ble arrestert. 
LES OGSÅ: 10 Idioter som fyrer avgårde fyrverkeri fra kroppen.

  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme