Postmann fra Møre i bloggen sin: Gå på alle fotballtreninger!

Satire

Postmann fra Møre rasende på alle foreldre

I trenden «pass på at andre foreldre passer på barna sine» er det denne gang postmannen Finn-Ole fra Møre som har oppservert en rekke grove foreldrefeil på åpen gate og midt i et kjøpesenter. Nå løper han til sosiale medier og lager egen blogg for å redde barna som aldri har hatt det bedre! Postmannen forventer stor trafikk på bloggen sin når han nå kritiserer foreldre etter å ha sett de i 5 minutter med mobilen!

Mor pratet i mobil
Den første episoden utspant seg på et kjøpesenter der mor tydeligvis hadde fått nok av sine barn og hadde plassert de på en karuselllignendes hest der de satt og ventet på at mor ikke være sliten mer. Mens barna lo og koste seg ropte de på mor som desverre var mer interessert i å prate med mobilen sin. Den ene datteren hadde heller ikke like sokker! Hun gikk med andre ord glipp av en stor del av barnas oppvekst. «Det var vondt å se» forteller postmannen og forteller; «Barna var plassert på en karusell. De lo og koste seg, men mor fikk ikke med seg dette overhodet. Det var trist» sier han.

Far uteble fra fotballtrening nr 389
Den samme postmannen kan videre fortelle at han tirsdag forrige uke var på fotballtrening med sin sønn. «Jeg er glad i sønnen min. Derfor følger jeg ham opp på hver eneste trening, kamp, kakelotteri,dugnadstull og ikke minst turneringer i utlandet som koster mange tusen kroner» forteller han. «Alt dette fordi jeg er glad i sønnen min«. Derfor reagerte Finn-Ole når han oppdaget at pappan til Magnus ikke var på ekstra-treningen som var satt opp søndags morgen kl 0700. «Når sønnen min kom løpende til pappa for å fortelle om siste finte, ble Magnus stående alene sammen med treneren og observere fraværet av sin far» forteller postmannen som til daglig heller ikke slår dyr. «Nei, jeg liker dyr. Neste uke skal jeg skrive om at man ikke skal mishandle dyr» kan han meddele.

Er glad i barna sine: Finn-Ole, en postmann fra Møre står nå frem og forteller at han er glad i barna sine og oppfordrer samtidig andre foreldre til å være det samme. Nå lager han blogg om det å passe på barna sine samtidig som han passer på at andre foreldre heller ikke gjør noen feil

Mor og far kjøpte øl i butikken
Den siste episoden Finn-Ole sjokkert kan fortelle om skjedde på nærbutikken like før stengetid fredags kveld. «Jeg oberverte et foreldrepar med en sønn i 8-9 års alderen» forteller Finn-Ole. «Faren hadde kjøpt 3 halvlitere med øl og moren hadde kjøpt en slik rusbrus» gjengir han og forklarer sitt forhold til alkohol; «Jeg drikker aldri masse alkohol i nærheten av barn. Barn skal ikke være sammen med sterkt berusede foreldre» sier han. Eavisa spør; «Mener ikke alle egentlig det?» På dette svarer postmannen at han reagerer på at folk kjøper alkohol når de har har barn,barnebarn eller hund og at han vil lage et blogginnlegg om dette slik at han får eksponert sitt moralistiske ståsted som en vokter og en som bare vil barnas beste. Han avslutter med følgende oppfordring; «Ta vare på barna dine og ikke slå hunden din» og påpeker samtidig at barna dine er viktigere enn mobilen din. Tunge tanker og ord til ettertanke for alle de tusen foreldre som mener noe annet.

Hva mener du? Bør man ta vare på barna og droppe all vold mot hunder og andre dyr? Si din mening i kommentarfeltet under…

Ta vare på barna på facebook. DEL!

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: 16 Morsomme og kreative bikinier alle bør ha
LES OGSÅ: Selvgod ruset komiker drapstruet følsom komiker
LES OGSÅ: Clocky den super kule alarm klokka som stikker av før du får satt den på slumring.
LES OGSÅ: Familie på 4 dro på ferie. Fikk kun 2 likes! Dro hjem en uke før.
LES OGSÅ: Er det mulig å sexe opp grillingen? Vi har i alle fall prøvd!
LES OGSÅ: 10 Ting vi lærte på skolen om sex som bare er løgn.
LES OGSÅ: Stygg flystyrt-spøk mot Paris Hilton. Nå saksøker hun tv-selskapet!
LES OGSÅ: Svensk sommervikar trodde ”fellesrøyk” var ”fellesronk”. Ble arrestert. 
LES OGSÅ: 10 Idioter som fyrer avgårde fyrverkeri fra kroppen.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme