FRP vil sende de eldre ut av landet. Koster for mye å ha de her

Satire

De er en belastning for samfunnet

Fremskrittspartiet ser seg nå lei av eldre som til stadighet pensjonerer seg og spekulerer i ulike trygdesystemer. Nå legger de frem en løsning der man kan sende de eldre til Hellas og Spania slik at utgiftene tilknyttet de eldre i Norge kan reduseres betraktelig. De åpner også for å sende flere av de eldste pensjonistene til krigsrammede områder slik at de kan reise med samme fly som flyktinger og andre samfunnsbelastede minoritetsgrupper.

Bidrar kun med utgifter
Stortingsrepresentant Olav Panne i Frp påpeker at de eldre nå i flere generasjoner har sluppet unna med å bli latere og latere. «De bidrar ikke med noe annet enn stadig høyere utgifter» sier han og påpeker; «mange eldre trenger hjelp, men vi trenger ikke hjelpe de her i Norge. Det blir lettere om vi sender ut gruppene som påfører samfunnet utfordringer ut av landet» sier han. Han påpeker at han også mener funksjonhemmede blir tildelt alt for mange fordeler i samfunnet. «Handikaptoalett er noe vi bør avskaffe» sier han.

Sender de eldre til Spania og Hellas: «De eldre sitter bare rundt om i Norge som noen enorme utgiftemaskiner» sier FRP. «De kan like gjerne sitte i et annet land. Det er langt billigere» meldes det.

Ikke fremmed for å sende ut alenemødre også
Stortingsrepresentanten er også i gang med å legge frem et forslag om å lage egne leire for alenemødre på Gjøvik. «Alenemødre påfører samfunnet en rekke utgifter vi kunne benyttet på veier og nedleggelse av bomstasjoner» sier han og fortsetter «er du kvinne og får barn bør du jaggu ikke stille deg i en slik situasjon at du plutselig er avhengig av staten. Nei kvinner må lære seg å beholde mannen når de velger å få barn» avslutter han. Forslaget går ut på å bygge høyblokker i Gjøvik der man sender samtlige alenemødre. Her skal det settes opp kurs med hekling, baking og gis opplæring i å ikke være for høylytt og krevende slik at de kan finne seg en mann etterhvert.

Samle utgiftene på et sted: FRP planlegger nå å bygge høyblokker på Gjøvik der alle alenemødre i Norge skal bo. Dette gjør de for å samle de enorme utgiftene alenemødre påfører samfunnet. Det blir fellesmat, fellesdusj og ikke minst felles psykologhjelp. På denne måten vil blant annet bompengene reduseres betraktelig.

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

LES OGSÅ: 24 Katter i hysterisk morsomme sovestillinger
LES OGSÅ: 15 kule biler alle vil eie
LES OGSÅ: Bilder som blir ekstremt upassende kun på grunn av en enkel logo
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 20 Ekstreme nærbilder av helt vanlige ting

  • 803
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme