Morten (37 år) har røyket 60 sigaretter hver dag. Føler seg i kjempeform!

Bård fra Bergen røyker 60 røyk hver dag!

Satire

Røyk er ikke farlig?

Bård Vattlo på 37 år har siden han bestemte seg for å begynne å røyke i en alder av 16 år røyket over 60 sigaretter hver eneste dag. Han mener sigaretter ikke er helseskadelig overhodet og oppfordrer flere til å benytte seg av tobakk som nytelsesmiddel.

Har storrøyket i 21 år
Bård har siden han droppet ut av 1 året på videregående røyket over 60 sigaretter hver dag. Han forteller selv at han stort sett aldri er forskjølet og at han generelt sett føler seg i knallgod form. Han mener sigaretter ikke er i nærheten av å være helseskadelig og at det er myndighetenes avgiftspolitikk som ligger til grunn for den omfattende og negative omtalen sigarettene får. «Når jeg knapt nok gjør noe annet enn å røyke sigaretter hver dag sier det seg selv at det ikke er helseskadelig» sier han og fortsetter; «Det bør også være et stort faretegn at jeg FØR første røyk på morgenen hoster og breker noe voldsomt, men så snart jeg har røyket 1-2 sigaretter så stopper hosten» forteller han og konkluderer; «Med dette grunnlaget kan man vel egenlig konkludere med at røyking faktisk kan hjelpe mot hoste» sier han overbevisende.

Herlig avslappet holdning til sigaretter: Mens helsehysteriet hyler rundt om i hele Norge, har Bård på 37 år fra Bergen et herlig avslappet forhold til at tobakk. Han røyker 60-70 sigaretter hver dag og koser seg med hver eneste røyk. Nå advarer han andre mot det han opplever som tullete helsepropaganda som kun er til for at myndighetene skal få dratt inn mer avgifter

Barn bør oppleve røyking
Videre kan Bård fortelle at han tross sin unge alder savner det å være ung røyker. Han husker godt det første året han startet med røyking. Han var del av noe større kan han fortelle. «Vi var en gjeng som møttes og kunne prate om alt mens vi røyket masse» sier han. «Slik er det ikke lenger, idag sitter de unge inne og spiller tv-spill alene uten engang å ha forsøkt å røyke sigaretter» sier han oppgitt. «Hadde det ikke vært for myndighetenes tullete helsepropaganda hadde garantert en rekke flere ungdommer forsøkt seg på røyking og på den måten kunne de fått en litt kulere og mer givende ungdom enn det de opplever idag» avslutter han noe fortvilet. Bård er idag 37 år og uføretrygded, men kan forsikre Eavisa om at dette ikke har noe med hans omfattende sigarett-røyking å gjøre. «Nei, det har på ingen måte noe med røykingen å gjøre» sier han og forteller at bakgrunnen for at han er uføretrygded er at han tidlig i livet pådro seg en lungesykdom grunnet forurensing i luften på hytta i Gol.

Kunne du tenkt deg å prøve røyking? Si din mening i kommentarfeltet under

Del saken med vennene dine på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Les også: 10 ting du ikke vil tenke på når du onanerer
Les også: Rekordmange slanger i Norske doer. Slik slipper du orm i toalettet!
Les også: Slik får du oftere og større ereksjon i senga
Les også: Ostepop øker sexlysten hos alenemødre

  • 201
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha