Nå er det slutt på russefeiringen! Rasende avgangselever fortviler!

Humor

Nå er det slutt på russefeiringen i Norge

Idag kom nyheten mange kommende avgangselever har fryktet; Russefeiringen avvikles ved årsslutt. Dette tilsier at årets russeball blir det siste Norge får se av den tradisjonelle russefeiringen.

Tar fokus bort fra utdanningen
Lektor ved Norges lærerhøyskole Ruth-Karin Avholdsnes sier at det lenge har ligget i kortene at denne feiringen skulle avvikles. «Vi opplever at det er liten substans i denne feiringen. I en periode der pugging og eksamener bør være hovedfokus er det lite forenelig at disse unge studentene som knapt har vært i puberteten skal drikke alkohol og vakle rundt i tullete kjeledresser» sier hun. Hun kan videre informere at de de også vil iverksette strakstiltak slik at årets russeball som skal avholdes i desember ikke blir preget av alkohol og umodne avgjørelser. «Fra tidligere år vet vi at mange debuterer seksuelt på disse russefestene. Det vil vi ha slutt på» sier hun bestemt.


Avvikler russefeiringen fra 1 januar: Lektor Ruth-Karin Avholdsnes (Bildet) har i en årrekke jobbet for en avvikling av den populære russefeiringen. Nå har hun endelig fått gjennomslag. Siste russefeiring blir årets russeball. Deretter er det slutt.

Studenter raser mot forbudet
En rekke studenter som Eavisa har pratet med er rett og slett forbannet på det de kaller nedslående overformynderi fra lærere født lenge før krigen. Hilde Ingeng fra Oslo sier at det nå blir konsekvenser; «Vi mobiliserer nå akutt boikott av lekser og positivitet tilknyttet undervisningen» sier hun og fortsetter; «Når vi nå har gledet oss til russefeiringen i mange år er blir det en enorm psykisk påkjenning at dette nå er avlyst» fortviler russerepresentanten. Hun og samtlige av hennes venner har allerede investert i alt fra russedresser til dyre russebiler. «Vi er 7 jenter som har kjøpt russebil til over 200 000 kr. Nå er dette forbudt å kjøre! Hva i all verden skal vi gjøre» spør hun lettere fortvilet.

Det blir med andre ord en langt roligere maimåned for de som tidligere har funnet russen sjenerende avslutter Lektoren som er overbevist om at russen etterhvert vil være enig hennes beslutning. «Ja det tror jeg, flere av elevene blir nok også lettet over alt drikke og sex-presset de nå slipper å være en del av» sier hun

Hva mener du? Er det riktig avgjørelse å avvikle russefeiringen? Si din mening i kommentarfeltet under.

LES OGSÅ: 15 sinnsyk råe russebiler fra Norge

Del saken på facebook

Samle smålån – refinansier inntil 500.000

Les også: 10 ting du ikke vil tenke på når du onanerer
Les også: Rekordmange slanger i Norske doer. Slik slipper du orm i toalettet!
Les også: Slik får du oftere og større ereksjon i senga
Les også: Ostepop øker sexlysten hos alenemødre

  • 134
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha