Glem trening og overdrevent kosthold! Årets sommerkropp skal ha lovehandles!

Humor

Slapp av, i år er lubben sexy!

Varmere dager og solfylt strandliv er like rundt hjørnet og vi leser daglig om tilsynelatende fantastiske råd for å få drømmekroppen klar for sommeren. Nå er det imidlertid slik at drømmekroppen for 2016 på ingen måte består av muskler og radmagre vaskebrettmager. Mye takket være superstjernen Leonardo DiCaprio er nemlig en avslappende lubbenhet med en øl i hånden spådd å bli den store trenden for sommeren 2016 av trendforskere som visstnok skal ha greie på slikt.

Lubben og lykkelig
I følge en artikkel i New York Magazine sier det nemlig veldig mye om mannen når han selvsikkert vandrer rundt på stranden med en del ekstra kilo på kroppen. Signalet man sender ut er nemlig  «Jeg gidder ikke mase med å trene og jeg spiser hva jeg vil. Jenter vil ligge med meg uansett. Jeg nyter livet». En slik selvsikkerhet er noe de fleste jenter finner særdeles attraktivt.

Glem treningshysteriet: I følge en rekke trendeksperter er en avslappet og lubben kroppsholdning det hotteste du kan vandre strendene med i sommer. Leonardo DiCaprio (bildet) får skylden for den svært velkomne trenden blant menn som ikke har brukt hele vinteren på å glo på seg selv i speilet.

LES OGSÅ: Slik blir du sommertjukk på bare 4 uker!

Alkohol og pizza
Videre forteller de samme trendekspertene at det er noe eget og mannlig over menn som viser at de nyter livet. Menn med stramme kropper og store muskler signaliserer samtidig at de er rimelig kjedelige. «Se på kroppen min, jeg verken fester, spiser god mat eller har det gøy og i tillegg har jeg med all sannsynlighet liten penis» er ikke et signal de fleste jenter synes er veldig tiltrekkende. Med andre ord, i år er det de lubbne, øldrikkende mannfolka som spiser pizza med begge hender får mye sex. Her kan du også lese om hvordan overdreven trening og kostholdfokus gir mindre og mindre penisstørrelse. God sommer!

  • 6
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha