SISTE NYTT: Martha deltar i Paralympics etter å ha mistet Behn!

Humor

Skal vinne gull!

Etter at Hennes kongelig høyhet, prinsesse og englevisker Martha Louise tragisk nok mistet Behnet i forrige uke varsler hoffet om at Martha med all sannsynlighet skal delta i neste Paralympics i klassen for jenter uten Behn. «Vi roser Martha for at hun nå tar Behnene fatt og går videre på egne Behn» skriver slottet i en Twittermelding på Facebook der de bruker både store og små bokstaver.

Hjelp fra engler
Videre informeres det om at Martha skal trene frem mot Paralympics på egen hånd, men med god hjelp fra flere hundre engler som sammen skal sørge for at Martha vinner gull. «Etter at jeg mistet Behn har jeg funnet trøst og samliv med englene på en måte som jeg aldri klarte når jeg hadde egne Behn» sier Martha selv til TV2-sporten. Martha roses nå i flere miljøer for å ha Behn i nesa!

I tillegg til å delta uten Behn i Paralympics skal også Martha forvalte eiendommer til flere hundre millioner uten Behn. Mange spør seg nå om Marthas manglende Behn-struktur vil kunne skape uro i finansmarkedet samt slå behna under eiendomsprisene. Hva mener du? Tror du prisene på tomater og Toyota kan gå ned?

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino – klikk her!

  • 14.5K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha