Siv-Anette (21) fra Mjøndalen åpner egen øyebryn-klinikk for jenter som trenger hjelp!

Satire

«Mange sliter med å få fine øyebryn» sier Siv-Anette!

Etter at Siv-Anette sluttet på videregående på grunn av den nye fraværsregelen har hun nå fått innvilget støtte fra NAV til å starte sin egen virksomhet. Siv-Anette skal starte egen øyebryn-klinikk i hovedstaden for å hjelpe unge jenter som sliter med stygge øyenbryn. «Jeg har alltid fått skryt for øyebrynene mine så derfor starter jeg denne klinikken» sier hun.

19 dagers fravær ga NAV-støtte
21-åringen som startet på helselinjen i midten av august hadde ikke fått med seg at skolen hadde startet og fikk derfor hele 19 dagers fravær som igjen resulterte i at hun mistet karaktergrunnlaget. «Den idiotiske fraværsregelen ødelegger jo livet til elevene. Kan ikke være borte liksom» sier Siv-Anette lettere irritert. Nå har hun fått støtte på 257 000 krone for å starte egen virksomhet. «Kjæresten til mamma jobber på NAV-kontoret og fikset det slik at jeg fikk støtte til å starte denne øyenbryn-klinikken så jeg er jo stolt over at jeg har fått til det» sier hun videre.
Bilderesultat for worst makeup
Skal hjelpe jenter: Siv-Anette har mottat støttepenger fra NAV og er nå klar for å åpne sin egen øyenbryn-klinikk i hovedstaden. «Øyenbryn er viktig» sier Siv-Anette!

Mye stygge øyenbryn
Den flotte grunderen har allerede kjøpt inn penner og spesialstoler til klinikken som åpner allerede neste uke. «Jeg har kjøpt førsteklasses utstyr og stolene kommer fra Italia» informerer hun stolt og fortsetter; «For meg er det viktig at pengene som kommer fra NAV blir brukt opp fornuftig siden dette tross alt er skattepengene til andre som jobber som ansatte andre steder» avslutter den nydelige jenta.

Sliter du med stygge øyenbryn kan du altså snart booke inn en time hos Siv-Anette. Vi ønsker henne lykke til.

  • 16.1K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha