Forskning! Folk som snuser får grusom svettelukt og økt hårvekst!

Humor

Hvordan lukter du?

Den svenske anerkjente forskeren Micke D. Lofsborgare fra Universitet i Ørebro har de siste månedene forsket på sammenhengen mellom mennesker som snuser og deres kroppslukt. Konklusjonen er at de som snuser i veldig stor grad lukter betraktelig verre enn de som ikke snuser.

Skarp og ekkel svettelukt
«Samtlige av de 4800 som var med i testen var snusere. Samtlige av disse luktet ekstremt vondt» uttaler forskeren. Han påpeker at spesielt jenter utviklet en særdeles ond og skarp svettelukt jo lenger de hadde snust. I tillegg fikk jentene i undersøkelsen en voldsom hårvekst etter å ha snust.
Bilderesultat for hairy girl gif
Skarp svettelukt og sterk hårvekst: Anne-Kristine Bolle var en av kvinnene som var med i undersøkelsen. Hun luktet utrolig ille og hadde en unormal sterk hårvekst. Dette gjaldt også samtlige av de andre deltagerne i undersøkelsen.

Flere mistet tenner
I tillegg til den grusomme svettelukten så man også at de fleste som snuste etterhvert mistet en del tenner. I tillegg var en vanlig bieffekt av snusingen at man fikk uønskede rykninger samt en del allergiske reaksjoner.
Bilderesultat for stung by a bee
Vanlig reaksjon: Knut-Martin Jespersen var en av forsøkskaninene i den omfattende forskningsrapporten. Han og de fleste andre fikk sterke allergiske reaksjoner hver gang de snuste. Slik som dette så han ut etter å ha snust.

Dersom du snuser kan du med andre ord fort være en person som lukter ekstremt skarp svette uten tenner samtidig som du har en rekke ukontrollerte rykninger med oppsvulmet ansikt. Lykke til!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

  • 6.7K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme