12 helt absurde tips på hva du IKKE bør gjøre dersom du møter politiet!

Humor

Fylla har skylda (håper vi)!

Alle forstår at det å være politi er en utfordrende jobb. De ser og opplever mer enn vi aner. Noen ganger havner de i situasjoner de absolutt ikke er forberedt på, og som de må takle profesjonelt. Det er sikkert ikke alltid like lett, særlig ikke i helgene når det går mot morgenen og gatene vrimler av fulle folk. Her er 12 bilder tatt i litt merkelige og morsomme situasjoner som polititet møter i sin hverdag:

1. Se hva jeg kan…

jente-og-politi

2. Se, jeg er ikke full, jeg kan stå på hode!
jente-og-politi1

3. Jeg blåser i hvor jeg er. Det er MIN øl!
Bilderesultat for drunk girl vs police

4. Det var du som satt meg inn her. Jeg vil UT!
Bilderesultat for funny drunk girl vs police car

5. I’m so sexy with this car…
Bilderesultat for funny drunk girl jokes with police car

6. Drit i han kjipe kollegaen din. Smil til alle på facebook!
Bilderesultat for funny drunk people kidding with police car

TRYKK SIDE 2 FOR SISTE 6 BILDER

  • 109
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme