Se denne utrolig STERKE danske annonsen som RØRER en hel verden!

Film

Få med deg det utrolig viktige budskapet i denne videoen!

Vi lever i en tid hvor vi raskt setter folk i bokser. Kanskje har vi mer til felles enn det vi tror? Vi presenterer den danske rørende videoen: Alt som vi deler.

Hvis du ser noen som gråter ved pulten sin på jobb denne uken, er det sannsynligvis fordi de ser denne videoen. En dansk nettverk, har lansert en tre minutter lang annonse som heter Alt som vi deler. Denne har fått over 1,2 millioner visninger på YouTube på under en uke. Videoen viser folk som står i «bokser», sortert i grupper basert på ting som gjør dem annerledes. De svarer på en rekke personlige spørsmål, og flytter seg når det er noe de kjenner seg igjen i. De begynner å innse at de ikke er så forskjellige fra hverandre som de først trodde. Videoen har et sterkt budskap om å finne en felles plattform med naboen i en tid med splittelse og frykt. Det er det som gjør denne videoen så gripende og relevant. Sjekk ut den engelske versjonen nedenfor, men vi advarer –  ha papir i nærheten, for det det er ikke umulig at det kommer noen tårer…

  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha