Norsk forsker: Norske kvinner som har sex HVER DAG er de lykkeligste!

Satire

Sure kvinner har ikke sex!

Ved institutt for mellommenneskelig relasjoner i Østfold har den anerkjente forskeren etter flere års forskning kommet frem til hvorfor kvinner i stor grad er ulykkelige og grinete. «Resultatene fra den omfattende undersøkelsen viser at kvinner som er lykkelige har sex hver eneste dag» forteller sjefsanalyst Simen K. Ukerud.

Sure kvinner = Null sex
Han kan fortelle at grunnen til at menn stort sett har bedre psyke enn kvinner er at menn har langt mer sex enn kvinner. «Ja de fleste kvinner er jo langt mer grinete og sinte enn menn» forklarer Ukerud og fortsetter; «Vi ser klart at kvinner som ikke har sex stort sett er misfornøyde og grinete. I tillegg er de ofte også medlemmer av ulike aggressive feminist-grupper på internett» sier han.
Bilderesultat for happy woman penis
Lykkelige jenter: Den omfattende studien konkluderer med at kvinner i Norge generelt har for lite sex, men at de som nærmest bader i penis er de desidert lykkeligste. «Tøv» sier den rasende talskvinnen for en aggressiv kvinnegruppe på Facebook!

Lykkelige kvinner har daglig sex
Ut i fra undersøkelsen fant man ut at de desidert lykkeligste kvinnene i Norge hadde sex minst 1 gang om dagen. «Dette trengte ikke nødvendigvis å være samleie, men at de i alle fall ga partneren sin oralsex 4-8 ganger om dagen» forklarer forskeren. «På en flåsete måte kan man jo si at jo mer penis, jo lykkeligere er kvinnen» avslutter den anerkjente sjefs-forskeren.

Kort oppsummert kan man da konkludere med at kvinner som smiler og ler med all sannsynlige nærmest bader i penis daglig.

  • 770
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme