SISTE NYTT: Norsk politiker vil bøtelegge jenter som bruker tights som bukse!

Satire

«Det går jo ikke an!» sier stortingsrepresentanten!

Regjeringen ser seg lei av det stadig økende fenomenet der jenter bruker trenings-tights som et klesplagg. «Tights er et treningsplagg som kun skal brukes i trenings-sammenheng» sier den lettere irriterte stortingsrepresentanten Anton Børre Klårud.

Tights er ikke bukse
Stortingsrepresentanten påpeker at regjeringen har vist stor tålmodighet i denne saken i håp om at idiotene som knoter rundt i bybildet i tights skulle våkne opp. Det har de altså ikke gjort. «Det blir bare flere og flere av disse jentene jo» sier han og fortsetter: «Man ser jo ikke fiskere som går rundt i fiskeantrekk eller motorsyklister som går rundt med hjelm når de ikke fisker eller kjører motorsykkel» freser han tydelig forbannet over raringene som bruker tights som bukse.

BOT: Om stortingsrepresentant Anton Børre Klårud får viljen sin vil dette være ulovlig i Norge med umiddelbar virkning.

Oppfordrer til boikott
Klårud påpeker at han foreløbig er alene om å mene at dette er særdeles viktig, men tror allikevel flesteparten av den norske befolkningen er enig med ham. «Folk skal være så politisk korrekte at de ikke tør å si fra når de ser fjols som bruker tights som bukse» sier han. Nå oppfordrer han alle i Norge om å boikotte og ikke hilse på folk som bruker tights som bukse.

«Drittfolk» avslutter den ivrige politikeren. Hva mener du? Er det akseptabelt å bruke tights som bukse?

  • 2.9K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha