SISTE NYTT: Eksperter mener boligprisene skal ned og så opp og ned igjen!

Satire

Nå skal boligprisene ned og opp igjen!

Flere eksperter som jobber som meglere som bare vil selge dyrest mulige boliger mener nå at boligprisene skal rase. «Nå er det tidspunktet for å gjøre et røverkjøp» sier en megler som ikke har solgt en eneste bolig siden februar. En annen ekspert sier at boligprisene skal gå både opp og ned!

Har gått opp før
Megler og meglerekspert Snorre F. Knoterud påpeker at boligprisene har gått både opp og ned før og at det er sannsynlig at de vil gjøre det igjen. «Vi står nå foran en spennende tid i boligmarkedet og folk bør kjøpe boliger nå… vær så snil» sier han. Han legger til at han har en svært dyr bil og flere flotte dresser som han ikke kan beholde om folk ikke kjøper boliger.

Alltid tatt feil
Bolig/finans og markedsekspert Vidar Vas har alltid tatt feil når han har spådd boligprisene, men er allikevel en av Norges fremste eksperter på området. «Ettersom jeg har tatt så mye feil er det sannsynlig at jeg har rett denne gangen» sier han med full seriøsitet. Han tror prisene nå skal gå litt ned for så og gjennomgå en justering for deretter gå både opp og ned.

Norges eiendomsmegler-forbund som lever og eksisterer kun dersom det selges overpriste boliger anbefaler alle å kjøpe både 1 og 2 boliger til litt over takst.

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme