SISTE NYTT: De som kommenterer artikkel uten å lese den er smartest!

Satire/Ironi

De smarteste kommenterer før de leser saken!

I en omfattende undersøkelse gjennomført av sjefsforsker Morten Børre Kvælerud fra Drammen viser det seg at mannfolk i alderen 35-55 år i stor grad klarer bedre enn alle andre å kommentere en artikkel uten å lese den først. Disse er da veldig oppegående.

Reflekterte og sannhetssøkende
Undersøkelsen viser at menn som blåser i artikkelens innhold bidrar til en sunn og reflektert debatt i sosiale medier. «Når du ikke leser artikkelen du kommenterer, men allikevel klarer å kommentere den, ja da er du smart» sier forskeren.
Bilderesultat for angry man comments on facebook
Smarting: En omfattende undersøkelse mener nå å bevise at menn som skriver stygge kommentarer er svært oppegående. (Kilde; Livets harde skole, trinn 12)

Livets harde skole
Videre analyser viser at de som har utdannelse fra Livets harde skole er overrepresentert når det kommer til å være veldig smart. «Reflekterte og rasende kommentarer kommer veldig ofte fra de som har gått Livets harde skole» sier en annen forsker som kun ser på realityprogram for å se på lettkledde jenter som etterhvert glemmer at kamera er der.

Kort oppsummert er det med andre ord et veldig godt tegn dersom du full av superlativer koker ut en rekke sinte kommentarer der du forklarer hvor forbannet du er uten å vite helt hva du er sint for. Topp stemning!

  • 8
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme