SISTE NYTT: Mann (43 år) utsatte dekk-skifte i år også! Overrasket over at vinteren kom!

Humor

«Pokker heller» sier mann (43 år)

En omfattende undersøkelse viser at hele 96% av alle norske menn synes det er tullete å skifte til vinterdekk før det er glatt eller før det er en del snø allerede. «Det er ikke sikkert at det blir glatt eller at det kommer snø» sier mann med alt for mye å gjøre.

Havnet i grøfta 3 år på rad
En annen mann som synes det er et veldig stort prosjekt å skifte til vinterdekk sier han har havnet i grøfta ved første snøfall hele tre år på rad. «Jeg blir like overrasket over at vinteren kommer hvert år jeg» sier han mens han forteller at han er litt pjusk.
Bilderesultat for snø bil morsom glatt
Lange køer på grunn av vinter i år også: Siden vinteren kom til Norge i år også blir det trafikk-kaos da de fleste menn synes det dumt å skifte dekk i god tid.

Samme opplegget hvert år
Ole-Joar Grøtt Vasselmo i Statens vegvesen uttaler at de ser de samme tendensene hvert år. «Like sikkert som at vinteren kommer hvert år er det at de fleste blir overrasket over at den kommer» sier han mens han rister på hodet og smiler hånlig. «I oktober og november kjører vi rundt og bruker masse skattekroner på å hente opp superdustene fra grøfta» forklarer han.

  • 257
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha