SISTE NYTT: Vanlig mann som liker dadler blir skjelt ut i sosiale medier!

Humor

«Han virker helt normal» uttaler venner

En mann fra Østre Toten i 30-årene har de siste dagene vekket oppsikt etter at det er blitt kjent at mannen spiser opptil flere dadler i uken. Mannen som av venner beskrives som en snill og tilsynelatende mann har på en svært overbevisende måte pratet positivt om dadler og vørterøl. Nå hetses mannen i sosiale medier.

Familien trenger tid
Familien til mannen har informert pressen om at de trenger tid til å fordøye saken. «Det er ikke spesielt hyggelig når sønnen din ender opp som en daddel-spisende idiot med tynt hår» sier han i et sårt, men konsist tilsvar til Eavisa`s henvendelse. Av hensyn til familien ønsker de å forbli anonyme ettersom moren i familien er ettersøkt for massedrap.
Bilderesultat for sad man eating
Daddel-tosk: Her er mannen som elsker smaken av dadler; Tor-Magnus Vrælerått fra Toten. Det sykeste med hele denne saken er at Tor-Magnus også liker vørterøl?!

Hagler med skjellsord
«Det vondeste med denne saken er alle skjellsordene og hat-meldingene som hagler i sosiale medier» sier mannen. Han kan fortelle at han på Facebook blant annet har blitt kalt «Daddel-tryne», «daddel-hore» og «daddel-fitte» av folk han faktisk vet hvem er. «Jeg skjønner at det kan oppfattes kontroversielt og like smaken av dadler, men jeg er bare et menneske jeg også» sier mannen som nå griner som en liten daddel-jente. «En annen mann sendte en melding til Tor-Magnus på messenger der han truet med å smøre inn hele ansiktet hans med dadler» forteller en mann med nøttallergi i slobrokk.

Norges informasjonssenter for dadler og brekkmidler sier i en kommentar at de ikke har vært med på dette før, og at de i frykt for å bli oppfattet som nok en tullete organisasjon finansiert av staten ikke vil si verken daddel eller dadler.

  • 14
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme