Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias

Det rare kjendisintervjuet

Det rare kjendisintervjuet

Erlend Elias har nettopp danset seg gjennom en rekke lørdagskvelder i Tv2`s «skal vi danse». Kjendis-stylisten har de siste årene gjort seg svært så synlig i det Norske medielandskapet med deltagelse i flere realityserier. Erlend er uten tvil en som gir masse av seg selv og som på mange måter er postergutten for motstandsbevegelsen til janteloven i Norge. I 2014 ble Erlend rørt til tårer da han mottok prisen for Årets Nordlending der juryen blant annet begrunnet prisen med «– Hans fargerike personlighet og levende engasjement i tv-ruta har gjort han til en snakkis på sosiale medier og rundt lunsjbord over hele landet» Vi tok en prat med Erlend og stilte han en del svært så profesjonelle, samfunnsviktige og dype spørsmål:

HVORDAN GÅR DET OM DAGEN?
– Det går fantastisk bra ! Det har vært helt enormt å være med på skal vi danse på tv2. Og jeg har akkurat oppdaget at jeg endelig har fått rompe, etter bare å ha hatt et hull nederst i ryggen bestandig. Jeg har også fått lårmuskler etter all dansingen..

HVILKE 2 PERSONER VILLE DU TATT MED DEG PÅ BOBILFERIE TIL SKJEBERG?
– Miss Moss fra Moss Pia min venninne, hun har garantert en del lokalkunnskap. Også må jeg ha med Lilli Bendriss som kan fortelle om alt som skjedd rundt der vi er.

STRIPTEASE ELLER STAND UP?
– Absolutt Stand Up

GYNEKOLOG ELLER FOTPLEIER?
– Gynekolg, nei takk….det lukter reker. Så da blir det fotpleie.
Uredd danseløve: Erlend har som følge av omfattende dansing i høst anlagt både lårmuskler og rumpe i følge ham selv. (Foto; Erlend Elias)

BLOMKÅL ELLER KINAKÅL?
– Blomkål

HVILKEN KROPPSDEL ER DU MEST STOLT AV HOS DEG SELV?
– Øynene mine, de kan jeg smile med, flørte med og de kan jeg også kjefte med. Og øynene kan se den vakre verden og alle de flotte menneskene jeg har rundt meg.

HVA ER DEN PERFEKTE DATEN?
– Ingen av exene mine i hvertfall….. Daten må være avslappet, fin og med vin. Og med en som ikke er opptatt av kropp, men av kjærlighet, nærhet og humor. Også må han ønske å flytte til Nord Norge en dag.

HVOR GÅR GRENSA FOR UTROSKAP?
– Så lenge det er følelser involvert. Eller at man man er fysisk eller psykisk tiltrukket.

HVEM STÅR DITT HJERTE ALLER NÆRMEST?
– Mammaen min, hun har alltid vært der for meg – hun betyr alt.

ER DET NOE DU HAR LYST TIL Å SPØRRE MEG OM ?
– Hva er din motivasjon til å snakke med mennesker i din jobb?
Jeg: Jeg elsker å møte nye mennesker, det er spennende og utrolig givende.. Folk skaper nysjerrighet hos meg.

  • 332
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha