FORSKNING: Menn som drikker mye øl på strippeklubber har de lykkeligste kjærestene!

Satire/Ironi

Ut og reis gutter!

En forskningsrapport utført av Statens Senter for Mellommenneskelige Relasjoner (SSMR) konkluderer med at gutter som reiser på mange fylleturer med kamerater har de lykkeligste kjærestene. «Menn som reiser utenlands på fylleturer lever et langt bedre liv enn menn som bare er hjemme» sier sjefs-forsker Magne Moss Vattno.

Unner kjæresten sin alt godt
«Menn som reiser ofte på utenlandsturer og drikker mye alkohol har kjærester som koser seg hjemme» sier forskeren. Han påpeker at kvinner bare har godt av å gå hjemme og savne mannen sin mens hun vasker og ammer barn. «At mannen koser seg for eksempel i Amsterdam gjør at også kjæresten hans hjemme blir gladere» sier han.
Bilderesultat for stripclub
Viktig å kose seg: Norske menn som reiser til utlandet og drikker masse øl på strippeklubber har de lykkeligste kjærestene hjemme viser en forskningsrapport utført av et prisvinnende forskerteam ved Statens Senter for Mellommenneskelige relasjoner. 

Strippeklubb er greit for de fleste
«9 av 10 norske jenter synes det bare er hyggelig at mannen deres koser seg på strippeklubber. Mange av jentene er jo både yngre og flottere enn kjærestene de har hjemme så dette blir en soleklar vinn-vinn-situasjonen» sier forskeren som flere ganger har vært lykkelig gift. «De jentene som ikke unner mannen sin å kose seg i utlandet med alkohol og strippeklubber er mest sannsynlig bare er dumme drittkjerringer som alle menn hater» avslutter forskeren som har mottatt en rekke priser for sin forskning på mellommenneskelige relasjoner.

Hva mener du? Er det viktig at menn reiser mye til utlandet og drikker på strippeklubber sammen med andre gutter?

  • 245
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha