SØKER KJÆRESTE: Tom-Rune (41 år) fra Os har katt og ordnet økonomi!

Humor

Savner en å dele livet med!

Tom-Rune Ballfjordeid fra Os utenfor Bergen er en koselig kar med en sterk interesse for katter. I tillegg samler han på vin-korker. «Jeg har mange tusen vinkorker, men savner en jente å bli glad i og kose med» sier han. Nå søker han lykken på Internett!

Liker jo damer
Tom-Rune bor i en sokkelleilighet på 38 kvm sammen med pusen Magne. «Jeg og Magne koser oss med både filmer og tv-serier i ca 16 timer om dagen» forteller han. Nå vil han gjerne utforske mulighetene for at også en jente kan bli med på å se på film med han og katten Magne. «Jeg ser etter en jente med lyst hår, lange tynne pupper og som jobber på Kiwi. Hun heter Vigdis» forteller Tom-Rune.

Søker etter Vigdis som jobber på Kiwi: Tom-Rune og katten Magne koser seg med tv-serier og smågodt i mange timer hver dag. Nå vil han at Vigdis skal ta kontakt slik at de kan prøve å ligge sammen og se på filmer sammen. «Kom igjen a Vigdis» sier Tom-Rune. Katten Magne mjauer samtykkende!

Vært forelsket i Vigdis i 32 år
Tom-Magne kan fortelle at han har vært forelsket i Vigdis siden siste året på ungdomskolen. «Flere ganger om dagen fantaserer jeg om å ligge med Vigdis» sier han og forsetter; «Når vi ligger sammen i hodet mitt er Vigdis helt med på det. Hun stryker håret mitt, nusser meg masse og klapper katten Magne samtidig. Det er en god tanke» sier Tom-Rune.

Så; dersom du heter Vigdis og jobber på Kiwi`n i Os vennligst ta kontakt med Tom-Rune og katten Magne. «Jeg har masse smågodt» reklamerer Tom-Rune avslutningsvis.

  • 32
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha