NY UNDERSØKELSE: Menn som kjører Audi har veldig liten penis!

Satire

«Latterlig små peniser» sier forsker

Hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de denne uken publisert en omfattende studie der man har målt norske menns penis-størrelse satt opp mot hvilket bilmerke de kjører. Kurt-Anton Sedverud som har ledet forskningen forteller at menn som kjører Audi ikke bare har veldig små peniser, men at de også er de som gråter mest alene.

Audi minst, men Opel størst
«Av bilmerkene som skiller seg ut med bitte små penis-sjåfører er Audi og BMW» forteller forskeren. «Er man som jente opptatt av å finne menn med stor penis som ikke gråter mye bør man lete etter en Opel og Toyota-sjåfør» forteller han videre. I tillegg viser den omfattende studien at Audi-sjåfører er mest utro, har lavest selvtillit og svært skjør mental helse.
Bilderesultat for driving audi
God benplass: Siden Audi-sjåfører har såpass uvanlig liten tissefant er det desto mer benplass. Forskningen er 100% seriøs og er hentet fra internett

Tilbyr penis-operasjon
Som følge av den omfattende studien vurderer nå Audi og inkludere penis-forstørrelse når de selger biler i øvre prisklasse. «Vi må ta til etterretning at våre mannlige kjøpere har bitte liten penis» sier kommunikasjons-trainè Vegard Gjølsrud Vatt hos Audi Europa i avdelingen for mellommenneskelige relasjoner.

Forsker Sedverud mener resultatet kan være tilfeldig, men tror ikke det allikevel. «Nei det tror jeg ikke» sier han. Forskeren ønsker avslutningsvis å informere leserne om at han selv kjører en bil med merke Opel. «Opel er vinneren i testen når det kommer til kjempepenis» sier han.

  • 4.6K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme