SISTE NYTT: Ulven på melkekartongen gjør STOR skade og dreper barn!

Satire

«Tragisk og jævlig» sier sint bonde!

Etter at Tine meierier dummet seg loddrett ut ved å klistre en dritt-ulv på melkekartongen har en rekke debatter vokst frem. Nå er det også meldt om en rekke store konsekvenser som følge av det vanvittige overtrampet.

Kjøleskapet fullstendig rasert
En dame i sosiale medier melder om at hun søndags morgen våknet opp til et vanvittig syn da hun skulle inn i kjøleskapet sitt. «Ja lammerullen var rivd i filler, salamien var rett og slett spist opp og en gammel ribbebit hadde tydelige bitemerker» forteller hun. Alt dette skjedde etter at hun satt en melkekartong med ulv på i kjøleskapet. «Tragisk og tankevekkende» responderer Norges bondelag.

Ulv er ut
«Selv om det dør barn av sult over hele verden og selv om det foregår drap på både kvinner og barn nærmest hvert sekund er det viktig at ulve-problematikken får mest fokus» sier nok en småbrisen bonde med hvitt pannebånd. «Ulv er ut» skriker kona til den brisne bonden med hvitt pannebånd i bakgrunnen.

Tine på sin side legger seg 100% flate og sier at de heretter kun vil trykke bilde av ulv med røde djevelhorn på melkekartongen:

Jævel-dyr: «Slik bør det se ut nå man skal vise bilde av dritt-dyret som ødelegger livet til hele Norges befolkning» sier bønder.

  • 1.2K
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme