SISTE: Tonje har søkt på 71 jobber uten napp! Nå raser hun!

Satire

«Jeg er drit forbanna» sier Tonje

Tonje Blymuttrus fra Tangerud har de siste 3 årene søkt på over 70 jobber. «Jeg har vært på over 40 intervjuer, men alltid ender det opp med at de tilbakestående folka som intervjuer meg er helt tåkete i trynet sitt» sier den fortvilte jobbsøker-jenta.

Vil jobbe med barn eller eldre
Tonje drømmer om å jobbe i barnehage eller på et eldresenter. «Verken barn eller eldre skjønner spesielt mye så det er en avslappende jobb der jeg kan høre på musikk og kose meg med mobilen» sier Tonje. Hun raser mot barnehager og eldrehjem som ikke har ansatt henne. «De som jobber der virker jo helt bomba i hodene sine. Drittfolk» freser den sjenerte jenta
Relatert bilde
Lei av å søke jobb: «Folk som intervjuer meg er håpløse folk» sier den fortvilede og sjenerte jenta fra Tangerud

NAV maser
Tonje har ikke spesielt lyst å få seg jobb, men forteller om et ukentlig mareritt der NAV maser på at hun må ut i arbeid. «Jeg har ikke jobbet på mange år og er således ikke kvalifisert til å jobbe» sier Tonje. Nå vil hun gjerne prate og treffe likesinnede som også opplever et mas fra NAV om slik jobbing. «Sammen er vi sterkere og kan kanskje komme frem med løsninger der vi ikke trenger å jobbe» avslutter jenta med glimt i øyet.

Hva mener du. Bør NAV stoppe å terrorisere Tonje?

  • 245
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme