SISTE NYTT: Jørgen vil arrangere Yoga-trening for jenter med store pupper!

Humor

«Jeg gjør dette for å hjelpe» sier Jørgen

Den 38 år gamle Jørgen Stårud fra Vattfjord har sett seg lei på at treningstilbudet for jenter med kjempe-pupper er tilnærmet ikke-eksisterende. «Nå er det på tide at noen hjelper jentene med gigant-ballonger med trening og tilretteleggelse» sier han.

Yogatrening er flott
Jørgen som har vært arbeidsledig siden han pådro seg en strekk i viljen som sier han i første omgang vil tilby gratis hjelp og trening. «Ja så lenge det er snakk om jenter med ekstremt store bryster er jeg åpen for å gjennomføre en del Yoga-treninger vederlagsfritt» sier han. «På disse treningene skal vi fokusere på å strekke armene opp i luften og hoppe litt samt å tøye ut skikkelig etterpå» sier den svært så spente og single mannen.

Vil hjelpe jenter med store bryster: «Jeg synes noen bør ta ekstra vare på jenter med kjempe-pupper. De er mennesker de også» sier han. PS: Bildet er ikke av Jørgen selv da han ønsker å være anonym. Bildet er av hans eneggede tvillingbror Lars-Ivan som i følge Jørgen er prikk lik.

Jenter med store pupper er mennesker de også
Jørgen kom på ideen da han satt og søkte etter jenter med store pupper på internettet. «Jeg la merke til at flere av disse jentene med de store gledesputene ikke beveget seg like elegant som andre jenter med mindre morroklumper foran» sier han. «Jeg bestemte meg derfor å samle så mange jenter med så store pupper som overhodet mulig» forteller han entusiastisk og med en lettere erigert penis. Riktignok har det vært null påmeldinger, men det håper han endrer seg når han nå står frem i en seriøs avis som Eavisa. «Ja Eavisa skriver på et høyt journalistisk nivå og det tror jeg alle er enig med meg i» avslutter den småbarske puppe-gutten

  • 80
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme