SISTE NYTT: Alkohol forebygger angst og depresjon!

Satire/Ironi

«Alkohol er sunt for hodet» sier forsker

Hos statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de denne uken studert alkoholens virkemåter og kommet frem til flere oppsiktsvekkende funn. Ikke bare er alkohol forebyggende mot innadventhet, men er også det beste middelet for å kurere angst, depresjon og sinne.

Bør drikke mer
Forsker og alkohol-ekspert Jørgen Måserud Vitterud forklarer følgende; «Vi ser at alkoholen har en fantastisk evne til å skape hyggelige tanker hos personer som ellers tenker grusomme og dystre tanker«. «I tillegg ser vi at mennesker med angst ikke får angst lenger når de drikker store mengder alkohol» sier forskeren.
Relatert bilde
Studerer mellommenneskelige relasjoner: Hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de funnet ut at alkohol ikke lenger er farlig, men at det snarere tvert imot forebygger angst, depresjon og tics. «Ja det stemmer» sier forskeren (Bildet)

At alkohol er farlig er en overdrivelse
Den samme forskeren forklarer at han i årevis har drukket alkohol uten at det er farlig. «Ja at så mange maser om at alkohol er farlig er bare tull og gjør meg sinnssykt forbannet og rasende» freser den prisbelønnede forskeren. Han mener folk som drikker lite eller ingen alkohol ikke er til å stole på. «Nei, møter jeg personer som ikke drikker alkohol får jeg lyst til å skjære av de hodet og knivstikke de i halsen» sier han.

Hva mener du? Er du enig med forskeren som mener at alkohol er positivt for den mentale helsen din? Hent popcorn og kjør debatt!

  • 753
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha