AVSLØRT! Julenissen finnes – Nå er han avslørt!

Humor

Nå henger folk opp bilder av Ari over do!

eAvisa kan i siste liten før jul avsløre at julenissen virkelig finnes. Og vi kan allerede i ingressen avsløre at Julenissen virkelig er forfatter og TV-personlighet Ari Behn. Han er opprinnelig fra Moss, men pendler nå til Nordpolen. Ryktet er endelig bekreftet av 5 år gamle Roald Kykkelsrud fra Tonsenhagen i Oslo.

Delvis på grunn av denne nye vissheten, Aris naturlige plass blant våre geistlige og hans nå hans nye status som selveste Nissen, har gjort at Kykkelsrud-familien og flere med dem nå pryder veggen bak do med det berømte bildet av Ari Behn.

– Da vi fikk vite om Roalds oppdagelser gikk bildet av Carl Gustaf Folke Hubertus Bernadotte rett ned fra utedoveggen på vårt gamle landsted utenfor Strømstad, forteller bestemor i familien. I følge henne har flere naboer i hytteområdet allerde gjort det samme.

Sånn ser det nå ut på veggen i familiens hyttedo [Bildet av Ari er manipulert inn i orignialbildet]
Også i hjemmene har Ari funnet sin natrulige plass på veggen: – Dette har spredd seg som en farsott rundt hele Selvbyggerveien, og en nå blitt en bevegelse helt nede fra Bjerke og helt opp til Rødvedt, sier Roalds far. Han kan fortelle at man har til og med funnet Ari-bilder så langt nord i Groruddslen som Romsås.

Det hele begynte med at Roald allerede i juni i år skrev brev til Julenissen. Ganske overrasket fikk han svar. Roald mener han har svarbrevet et sted, men mistenker at bestemor kan ha brukt det til å tenne opp familiens gamle vedovn på «hytta» i Sverige.
– Bestemor surrer, sier Roald oppgitt: – To år på rad har jeg fått katta vår av henne til jul. Pent pakket inn. Stakkars søte Oddvar. Han er verdens snilleste katt.

Typisk utedass (Bildet er lånt fra denne artikkelen)

Grunnen til at mistanken om nissens identitet tok form var signaturen. Roald er helt sikker på at brevet var signert: «Med den dypeste hengivenhet ønsker jeg deg og dine en fredelig jul og et festlig godt nytt år. Ari»

– Hvem skriver sånn annet enn Ari, presiserer far; – Dette kan ikke være noe guttungen har funnet på selv. Han kan jo knapt lese.

Etter at familien ikke kunne unngå å legge merke til suksessen med Ari Behn´s Julekalender på eAvisa.com stod det hele klart frem. Ari var den ekte nissen. Roald var ikke i tvil.

– Bare se på´n presiserer Roald. Skjegget, håret! Alt! Dette er nissen, jubler han.

Familien trenger ikke flere beviser.

– Vi lastet ned bildet fra nettsiden www.aribehn.com. Det ser ut som bare grafikk på forsiden, men vi høyreklikket og fikk ned et flott bilde i full størrelse. Rett i skriveren og rett opp på veggen, forteller mamma som er den datakyndige i familien. Hun anbefaler andre å gi helt blaffen i alle rettigheter og mener bestemt at alle familier bør ha en naturlig rett til sin «egen» Ari.

Det mye omdiskuterte Ari-bildet klippet til breddeformat. (Lånt fra: www.aribehn.com)

eAvisa har ikke lykkes å få en kommentar til påstandene fra hovedpersonen, Ari Behn. Det går rykter om at han er opptatt på jobb.

  • 17
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme