SISTE NYTT: Nå kan du spise edderkopper for å få økt SEXLYST!

Satire

Spis deg kåt på edderkopper!

Hos statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de nå sluppet nyheten om at jenter OG gutter får økt sexlyst av å spise levende edderkopper. «Ja etter å ha studert dette i flere uker konkluderer vi med at 9 av 11 jenter får lyst på masse sex etter å ha spist en levende edderkopp» sier forsknings-terapeut Lars Løtt Lutter Larsen til Eavisa

Smaker godt
Edderkopper er faktisk en mye bedre matrett enn man skulle tro» sier Inger-Lise (33 år) som var en av deltagerne på nevnte studie. Hus spiser nå edderkopper jevnlig for å kunne orke å møte ektemannens vanvittige sexbehov. «Ja etter at jeg startet å spise edderkopper ligger vi sammen flere ganger om dagen» forteller hun stolt
Relatert bilde
Smaker godt og øker sexlysten: Inger-Lise Iglerud Vomm fra Kløfta spiser edderkopper jevnlig slik at mannen blir fornøyd. «Det er ekkelt i startet, men man venner seg til det» sier jenta som nå spiser edderkopper hver dag.

Mannen kan også spise
Forskningsrapporten er som er laget spesifikt for Eavisa og internett konkluderer også med at menn bør spise edderkopper. «Ja helt klart. Vi ser en rekke fordeler for menn. Økt penisstørrelse, mindre irritasjon og ikke minst blir de fleste menn litt yngre av å spise edderkopper» sier den anerkjente forskeren.

  • 26
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme