Kjærlighets-ekspert bekrefter: Er du alene på Valentineday er du en skikkelig taper!

Satire/Ironi

Single er tapere!

Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har svært mange studier under utvikling for tiden. Idag slapp de nyheten som veldig mange av oss har mistenkt. Er du alene på Valentines dagen er du rett og slett en skikkelig taper.

Single mennesker er patetiske
Forsker og kjærlighetsekspert uttaler til Eavisa at det å være singel på Valentines dagen er noe av det laveste du kan komme. «Om du sitter alene i sofaen med smågodt og ser på repriser på Valentines dagen er du så patetisk det går an å bli» sier han. Han har aldri vært alene på Valentin dagen, «Ha ha ha, nei det skulle tatt seg ut. Da hadde jeg vært flau» ler han.
Bilderesultat for alone on valentine
Tapete og patetisk: Slik ser det ut om du er en av stakkarene som er alene på Valentinsdagen. «Flaut, ekkelt og patetisk» sier ekspert om single folk.

Finnes ikke håp
Han avkrefter samtidig også myten om at det er en der ute for alle. «Nei det er selvfølgelig tull og tøys. Er du singel i over 2-3 uker sier det seg jo selv at du ikke er spesiell interessant som verken en kjæreste eller liggevenn» sier den anerkjente eksperten. Han anbefaler alle som er single og gå i seg selv. «Noe er det jo galt med deg siden ingen vil være sammen med deg» sier han

Hva mener du, er single folk nederst av alle i samfunnet?

  • 432
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme