SISTE: ADHD er kun en tåpelig unnskyldning for dårlig oppførsel sier forsker!

Satire/Ironi

Forsker mener ADHD er tullball og vissvass!

Den anerkjente forskeren Morten Matt Mett Mo hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de siste 2 ukene forsket på den påståtte sykdommen ADHD. «Etter min mening må det kunne gå an å ta seg sammen selv om du har dårlig oppdragelse» sier forskeren. Han mener ADHD er en tullesykdom som kun brukes til å forsvare dårlig oppførsel primært hos utagerende barn.

Foreldre med drittunger
«Forskningen viser at det stort sett er foreldre som har barn med adferdsproblemer som bruker begrepet ADHD» sier forskeren. Han mener ADHD er vissvass fra ende til annen. «Ja denne såkalte diagnosen brukes i tide og utide av foreldre for å slippe å ta skikkelig tak i barneoppdragelsen» sier han. «ADHD er like reelt som fibromyalgi er hos late kvinner» sier han.
Bilderesultat for adhd doctor
Bare tull! Forsker, lege og tidligere bankmann Morten Matt Mett Mo hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner sier han ikke skjønner hvorfor foreldre ikke bare oppdrar barna sine riktig. «Det er da bare å lære barna grenser og oppdragelse» sier han oppgitt!

LES OGSÅ: Norsk lege sier fødselsmerter kun er psykisk!

Alle vil ha ADHD
«De siste årene har det blitt populært å si at man har ADHD. Sier man det kan man jo utagere, skrike og grine uten hensyn til å oppføre seg» sier forskeren som har vunnet flere priser for sitt banebrytende forskningsarbeid. Hos leger og psykologer over hele landet beskriver de nyheten som mindre overraskende. En lege fra Ahus sier at leger alltid har smilt litt når noen har fått diagnosen ADHD. «Ja der er det enda en som ikke klarer å oppføre seg har vi tenkt da» sier legen.

Hva mener du? Er ADHD bare tull og vissvass fra ende til annen eller er det greit å bruke et annet ord for folk som ikke klarer å oppføre seg?

LES OGSÅ: Dopapir kan være den verste kreftfellen

  • 138
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme