SISTE: Mann skulle bare se en YouTube-snutt, men ble sittende i 8 timer!

Satire

Så på YouTube-snutter i 8 timer!

Søndags kveld inntraff episoden som mannen selv beskriver som «helt rart at tiden kan gå så fort«. Mannen som er bosatt på Østlandet satt seg ned for å se en liten film på Youtube om jenter med store pupper, men ble sittende i hele 8 timer.

Plutselig skulle jeg på jobb
Mannen som bor alene og for tiden er aktivt søkende etter en partner via flere datingprofiler på nettet sier han ikke oppfattet at tiden bare gikk og gikk. «Jeg skulle inn å se på en film på Youtube om jenter som hadde store pupper» forteller han og fortsetter; «Den første filmen varte i bare 3 minutter, men det dukket opp nye alternativer hele tiden så jeg ble bare sittende og klikke meg videre inn på nye filmer» sier mannen som jobber som omsorgsarbeider. Som følge av hendelsen kom han for sent på jobben og fikk sin 2 advarsel. «Neste gang mister jeg jobben. Helvetes Youtube altså» sier mannen

Mener Youtube er vanedannende
Mannen som for tiden også søker på andre jobber mener feilen ligger hos Youtube. «De bygger nettsiden sin slik at man kan sitte der i mange dager og bare glo på filmer blottet for mening og substans» sier han. Nå vil han at medie-Norge tar tak og tar opp konkurransen med den Amerikanske nettfilm-giganten. «Når folk begynner å miste jobbene sine i Norge fordi et Amerikansk selskap lager avhengighetsskapende tjenester har det gått for langt. Slik vil vi ikke ha det her i landet vårt» sier han

Youtube sier i et tilsvar til mannens kommentarer at de ikke bryr seg, men at de vil legge ut et artig liten snutt om hunder som ser rare ut når de går i sokker som et plaster på såret. «Helt greit» sier mannen til svaret

Denne artikkelen er sponset av:

 

  • 15
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendisintervjuet: Admin – En arrogant og cocky fyr
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme