3D-printing – Vi spiller ikke på SEX gjør vi vel!

Utrolig men sant
Det er sterke kontraster den unge damen presenterer 3D-printernerdene for.

3D-printing blir aldri det samme igjen!

Klaus er regnet som en av de fremste kapasiteter vi har i Norge på 3D-printing. Han forteller meg litt om 3D-printing, og om en ganske spesiell mix av «nerding» og moderne plastikkirurgi i praktisk bruk. Den særeste komboen finnes på Youtube og heter Naomi …eller SexyCyborg blant venner.

– 216.000 følgere innen 3D-printingmiljøet er nok til at du blir sponsa med utstyr og printere, sier Klaus litt oppgitt. Klaus driver til daglig butikken Gledeshuset i Tønsberg. Det, derimot forteller heller lite om sjulte hensikter. «Gleder» i Klauses verden er retrospill, som han og faren (som også heter Klaus) startet med i 1993 …da det som i dag heter retrospill, bare het spill.

– Dagens tema er ikke retrospill, ler Klaus: – for jeg tror hun her bruker bruker helt andre ting enn jeg kan, for å trekke følgere til sin side. Det finnes en del Youtubere der ute som er rimelig sikker på at det er en annen navngitt person som står bak og hun bare er en frontfigur. Det som er litt moro og veldig patetisk er hva hun bruker for å tildra seg oppmerksomhet fra småkåte nerder.

– For å si det sånn: Det er godt hun ikke bor i Tønsberg, for da hadde hun blitt forkjøla fort, avslutter Klaus.

Her er noen eksempler:

Her er hvordan man setter sammen en 3D-printer (med veldig kort topp):

Vi får håpe det var varmt i nerdebutikken den dagen…

Denne faktaartikkelen ble laget med god hjelp fra:

  •  
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha