SISTE NYTT: Lars (41 år) fra Oslo ble dødssyk etter Google-søk!

Satire

«Det er en vondt beskjed å få» sier mannen selv!

Lars Lørre Lostad (41 år) fra Oslo er knust. Etter at han selv følte seg helt grei mandags morgen ville sjebnen det annerledes. «På vei til jobben fant jeg ut at jeg med all sannsynlighet har blodkreft, leverskade og en sjelden sykdom som heter Vistoriast» sier mannen som fant diagnosen sin lett tilgjengelig hos søkemotoren Google.

Var litt trøtt
Lars forteller at han mandags morgen følte seg litt trøtt etter å ha festet på lørdagen med gode venner og søkte derfor opp «Trøtt og sliten»på Google mens han satt på tbanen på vei til jobb. Resultatet var nedslående; «Ja der og da var det som om bena bare smeltet under meg. Diagnosen var klokkeklar i det jeg trykket på søk. Med all sannsynlighet har jeg bare noen måneder igjen å leve» forteller en sønderknust Lars
Relatert bilde
Dr Google: Mange benytter Google til å finne ut av symptomer. De aller fleste ender opp på en side som forteller deg at du har måneder igjen å leve. I verste fall

Lege avkrefter
Legen til Lars har gjennomført en rekke tester og undersøkelser og har fortalt Lars at han er sjeldent frisk. «Faktisk sa legen at jeg var oppsiktvekkende frisk, men når Google mener at jeg er dødssyk så har jeg faktisk tillit til det. Hvilken grunner har Google til å lyve om det» spør han retorisk mens han får tårer i øynene. Lars har nå solgt alt av verdi, gått fra kona og er på vei til Las Vegas for å dø der blant alkohol, gambling og synder. «Jeg håper bare jeg overlever flyturen. Det er faktisk 59% sjanse for å dø når man flyr. Det står også på Google» avslutter den 100% friske mannen.

Har du noen symptomer du synes er rare? Sjekk på Google og bli dødssyk du også!

  • 90
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha