AKKURAT NÅ: Politiet jakter på mann med liten penis etter masseutsendelse av dickpics!

Satire

Kjenner du noen?

Politiet jakter nå med store styrker etter en mann med ukjent alder. Det eneste sikre signalementet politiet har er at mannen har en særdeles liten penis. Mannen jaktes på etter at han har sendt utallige penis-bilder, eller såkalte «dickpics» til jenter over hele landet

Sender overalt
Mannen som i tillegg til liten penis også anses som litt dum og sosialt tilsidesatt har altså sendt over 1000 dickpics til jenter som på ingen måte har ytret ønske om å motta bilde av mannens bitte lille penis. «Vi regner med at denne mannen sliter med å tilnærme seg det motsatte kjønn og at han derfor har funnet den noe keitete løsningen det er å sende bilder av sin egen penis i håp om en reaksjon» sier politietterforsker Raymond Raus Røye hos Østlandets politidistrikt

Stopper forbipasserende: Politiet er nådeløse i jakten på mannen som har sendt tusenvis av dickpics til jenter som ikke vil motta de. «Vi ser etter mannen overalt og holder akkurat nå på med en dør-til-dør-auksjon» forteller politiet

Går dør til dør
Politiet informerer videre at de nå benytter store ressurser på å gå dør til dør-auksjoner. «Vi krever å se på penisen til menn vi møter som opptrer rart eller bare ser litt creepy ut» forteller en av politimennene. De kan fortelle at de foreløbig har kategorisert 713 «normalstørrelse penis», 293 «kjempestørrelse penis» og kun 12 «småstørrelser penis». «Ja det stemmer, men disse 12 små penisene var allikevel ikke like små som de bildebevisene vi sitter på» forteller han. Han oppfordrer samtidig alle til å tipse politiet om menn som kan ha særdeles små peniser

Saken er sponset av:

  • 185
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha