SISTE: Åpner Norges første treningssenter kun tillatt for lettkledde kvinner

Humor

«Jeg tar ansvar» sier Odd!

Odd Olsrud Ollsokk fra Oslo har sett seg lei på at småtykke kvinner med ammepupper og slaskete lår skal oppta trenings-maskinene rundt om på de ulike treningssentrene i Norge. Han åpner nå Norges første treningssenter kun for attraktive, godt trente og lettkledde jenter. «Jeg sier bare det alle andre tenker» sier Odd som mener det er viktig og kalle en spade for en spade.

Skal godkjenne alle først
Han har i mange år irritert seg over at mindre attraktive, eldre og ikke minst lubne jenter griser ned treningssentrene. «De har ingenting her å gjøre» sier Odd og fortsetter; «Tjukke jenter ødelegger det estetiske og vakre med trening. De går rundt her i joggedress og later som de er sporty. Jeg hater det» sier Odd. Nå investerer han over 1,2 milionner kroner i et senter der han skal godkjenne alle jentene før de får lov å trene der
Bilderesultat for girls in gym
Godkjent treningsantrekk: Slik skal alle jentene som trener på Odd`s nye treningssenter kle seg. «Det er uaktuelt med noe annet en lettkledde og godt trente jenter på mitt treningssenter» sier den påtroppende daglige lederen!

Vil ha bort mosjonistene
Odd mener det er stor forskjell på folk som trener og folk som mosjonerer. «Ja det ser man jo lett på kroppene deres, de som trener har ingen problemer med å være lettkledde mens de som bare mosjonerer bør dekke seg til slik at ikke alle kan se kroppen deres» mener han. Han tror tilbudet vil bli satt pris på av jenter som liker å trene hardt sammen med andre som også trener hardt og har fine kropper. «Like jenter trener best sammen» avslutter den ivrige trenings-grunderen

Hva mener du? Er det plass til et treningssenter der det kun er lettkledde jenter med godt trente kropper?

 

  • 311
  •  
  •  
  •  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det rare kjendis-intervjuet: TOM KETIL KROGSTAD – Helt på kanten
Juleprat med Adam og Tore om juletradisjoner og fyllesyke-tips!
Det rare kjendis intervjuet: Erlend Elias
Det rare kjendisintervjuet: Jonna Støme
Det rare kjendisintervjuet: Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha